Yeni Bir Buzdolabına İhtiyacı Olan? - Son Dakika
Kadın

Yeni Bir Buzdolabına İhtiyacı Olan?

Yeni Bir Buzdolabına İhtiyacı Olan?

Mutfağınızda gece gündüz sessizce çalışan biri var. İçinizi serinletiyor, sizi ve ailenizi besliyor, sevinçlerinize ve üzüntülerinize ortak oluyor...

09.03.2012 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arçelik Yeni Siyah Orbital 5088 NF

Az enerjiyle gece gündüz çalışan bir buzdolabı var karşınızda. Güzel ve siyah, gecenin yıldızı! Arçelik Yeni Siyah Orbital Buzdolabı'nın yörüngesine girdiniz şu an. Tasarımında kullanılan cam kapı, Yeni Siyah Orbital'in en belirgin özelliği. Bu yüzden, kendisine göz kamaştıran bir tasarım objesi gözüyle de bakabilirsiniz. 191,5 x 70 x 76 cm ölçülerindeki Orbital, özel nem kontrol ve hava dağıtımı sayesinde gıdaları çok daha uzun süre taze tutuyor. Diğer buzdolaplarındaki 42-43 dBA olan ses seviyesini 40 dBA'ya kadar düşüren sessiz bir buzdolabı. Kendi sınıfında dünyanın en az enerji tüketen No Frost buzdolabı. Bu yüzden enerji performansı A+++ olarak adlandırılıyor! Dokunmatik özelliğiyle kullanım kolaylığı sağlayan ekranı, ergonomik ve oldukça şık. Dondurucu ve soğutucu ayrı ayrı ayarlanabiliyor.

Bosch KGE58AW40N LowFrost kombi buzdolabı

"Yaşam için teknoloji" sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojileriyle hayatı kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, şimdi de, en iyi enerji verimliliğine sahip, mükemmel tazelik sunan, esnekliğin konforunu yaşatan ve zarif tasarımı ile mutfaklara şıklık katan yeni buzdolabını tüketicilerin beğenisine sunuyor. A+++ enerji sınıfı ile A sınıfındaki ürünlere oranla yaklaşık yüzde 60 daha fazla enerji tasarrufu sağlayan yeni KGE58AW40N LowFrost kombi buzdolabı, hem doğa hem de kullanıcı dostu. KGE58AW40N, ayrıca, son derece modern düz kapısı, LED aydınlatmanın şıklığı ve çift taraflı kapı olanağı ile oldukça zarif bir tasarıma sahip. ChillerBox, et ve balık için çok ideal. Sebze ve meyve için geniş yer arayanlar için CrisperBox bölmesi var. BigBox ile buzdolabınızda kocaman bir düğün pastasını bile sığdırabilirsiniz. FlexShelf çok amaçlı bölme ile konfor her zaman sizinle. EasyLift kapı rafı ile buzdolabının içini ihtiyacınıza göre ayarlayın. Yeni Bosch KGE58AW40N LowFrost kombi buzdolabı, işlevlik, esneklik ve konfor konularında gerçekten de çok parlak bir donanıma sahip

Profilo LowFrost buzdolapları

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, BD3058L3AV, BD3058W3VV, BD2058L3AV, BD2058W3VV, BD2047W3VV, BD2043W3VV, BD2033W3VV ve BD2029W3VV kodlu, hacimleri 267 litre ile 514 litre arası değişen 8 ayrı çift kapılı A ++ enerji sınıfındaki yeni nesil çift kapılı LowFrost buzdolabı serisi, A sınıfından yüzde 40 daha az enerji tüketiyor. Profilo yeni serisinde yüksek teknolojiyi, pratikliği ve her türlü ihtiyaca cevap veren farklı özellikleri ve fonksiyonları bir arada sunuyor. Tamamen elektronik kontrole sahip yeni nesil çift kapılı dolaplardaki çift çevrim özelliği sayesinde hem soğutucu hem de dondurucu kompartımanında birbirinden bağımsız sensorlar bulunuyor. Inox görünümlü ve beyaz dış yüzey alternatifleri bulunan Profilo'nun yeni nesil çift kapılı LowFrost serisinde uzun ömürlü ve daha ekonomik olan led iç aydınlatma çok şık bir görünüm sağlıyor. Nem kontrollü sebzelikler, saklanan meyve ve sebzelerin daha uzun süre dayanmasına olanak verirken, elektronik kontrol fonksiyonunun yanı sıra yeni buzdolaplarında bulunan diğer bir özellik de açılabilen raflar.

Siemens CI36BP00

İç duvarları metal olan Siemens CI36BP00, daha çok iç hacime sahip. Elektronik ısı ayarı, göstergeden dil seçimi özellikleri mevcut. Daha düşük bir elektrik faturası ve yüksek çevre bilinci anlamına gelen ecoPlus yani minimum enerji tüketimi özelliği de var. 213 x 91 x 61 cm boyutlarındaki buzdolabı, elektrik kesintisinde 22 saat saklama yapabiliyor. Soğukluğun soğutucunuzun her bölümüne eşit derecede dağılmasını sağlayan multiAirflow, ayrıca otomatik defrost sistemi, halojen aydınlatma var. Teleskopik raylı 2 adet nem kontrollü sebzeliği, 2 ekstra derin kapı rafı ve 2 derin kapı rafı ile de kullanımı oldukça rahat.

Ariston Quadrio 4D B T (TVZ)/HA

Quadrio'nun sıcaklığı ayarlanabilir özel çekmecesini (TVZ) ihtiyacınıza göre dilerseniz derin dondurucu dilerseniz soğutucu olarak kullanabilirsiniz. İç kısmı, küf ve bakteri oluşumunu önleyen özel bir film ile kaplanarak bu şekilde yiyeceklerinizin daha iyi bir şekilde muhafaza edilmesi sağlanmış. Hijyen kontrol sistemi sayesinde yiyeceklerinizi korumanın en iyi yollarından biri Hotpoint-Ariston buzdolabında saklamak. Sıcaklığı Ayarlanabilir Bölme sayesinde dondurucu bölmesi -26 °C ile 0 °C arasında istenen sıcaklık derecesine ayarlanabilir. Tasarımı oldukça farklı ve etkileyici olan Quadrio, tatil fonksiyonu sayesinde tatilde olduğunuz ya da evde uzun süre bulunmadığınız zamanlarda çalışır vaziyette kalabilir ve böylece enerji tasarrufu sağlanabilir. Siyah renkteki Quadrio, 438 litre kapasitesinde. No frost ve ayrıca ışıklı Led göstergesi var. Süper soğutma ve süper dondurma fonksiyonları da kendisini gerçekten özel bir buzdolabı kılmamazı sağlayan diğer özelliklerinden.

Miele K 9757 iD-1

A + enerji verimliliğine sahip K9757 iD-1 modelinde 100 litre kullanma kapasitesinde 24 saatteki enerji tüketimi ortalama olarak 0,15 kWh. DynaCool özelliği, LED'li iç aydınlatma, çelik çerçeveli kırılmaz cam raf ve 6 adet esnek raf 216 litrelik soğutma bölümü ile ilgili söyleyebileceklerimiz. Düğmeli hassas elektronik ısı ayarı, hassas dijital ısı göstergesi mevcut. 39 dB değerindeki düşük gürültü ses değeri de önemli bir avantaj. 177x 55,9 x54,5 cm ölçülerindeki buzdolabının optik ve akustik ısı alarmı da var. Sola açılan kapının yönü de değiştirilebilir.

AEG Santo 75300 DNXO

AEG'nin toplam brüt kapasitesi 532 litre olan no frost buzdolabı Santo; LCD ekranı, elektronik kontrolü, değiştirilebilir kapı yönü, nem kontrolü ve uzun süre kullanılmayacağı durumlarda enerji tasarrufu sağlayan tatil konumuyla oldukça avantajlı ve pratik bir başka model. A+ enerji sınıfındaki Santo, 45dB'lik bir ses çıkarıyor. 1835 x 810 x 760 mm boyutlarında. Hızlı dondurma-soğutma konumu, çocuk kilidi, açık kapı alarmı, buzmatik ve nem kontrol filtresi de diğer ek özelliklerinden.

Vestel UH 590

Vestel'in buzdolapları, mutfakta zaman geçirmeyi eğlenceli hale getiriyor. Yenilikçi ve rekabetçi teknolojilere sahip, hem soğutma hem estetik hem de interaktif unsurların birbiriyle kaynaştığı yeni seri UH 590 Buzdolabı, mp3 çalma, sesli mesaj bırakma, hatırlatma, zamanlayıcı modu ve LED aydınlatmalı benzersiz iç tasarımı ile siz tüketicilerin beklentilerinin gerçekten de çok üstünde. Biraz daha farklı bir buzdolabı arayanların dikkatine...

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Yeni Bir Buzdolabına İhtiyacı Olan? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement