Oyuncu Bennu Yıldırımlar, Kadın dizisine veda etti - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Bennu Yıldırımlar, Kadın dizisine veda etti

Kadın dizisi, dün akşam 65'inci bölümüyle üçüncü sezona başladı. 66'ncı bölüm fragmanı yayınlanan dizide hayatını kaybederek diziye veda eden isim "Hatice" karakterini oynayan Bennu Yıldırımlar oldu.

02.10.2019 07:27  Güncelleme: 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FOX TV ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen Kadın dizisi, dün akşam 3'üncü sezon ilk bölümüyle hayranlarıyla buluştu. Arif'in kullandığı arabanın kaza yapması sonucunda Bahar, Hatice ve Sarp hastaneye kaldırıldı. Kadın'ın 66. yeni bölüm fragmanında ise annelerinin ölüm haberini alan Bahar ve Şirin arasında duygusal anlar yaşanıyor.

YENİ SEZONA BAŞLADI

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Şerif Sezer ve Feyyaz Duman'ın başrollerde oynadığı Kadın dizisi 3. yeni sezonu açtı. Yapımcılığını MED YAPIM ile MF YAPIM'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu, senaryosunu Hande Altaylı'nın kaleme aldığı Kadın dizisi, 1 Ekim Salı akşamı 65. yeni bölümüyle ekrana geldi.

Oyuncu Bennu Yıldırımlar, Kadın dizisine veda etti

HATİCE HAYATINI KAYBETTİ

Kadın dizisinin yeni sezon ilk bölümünde, Arif'in kullandığı araca bir kamyonun çarpması sonucunda Hatice ve Sarp ağır yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bahar ve Şirin'in annesi Hatice hayatını kaybetti.

Oyuncu Bennu Yıldırımlar, Kadın dizisine veda etti

KARDEŞLER ARASINDA BUZLAR ERİYOR

Dizinin yayınladığı ilk bölümden itibaren düşman kardeşleri oynayan Bahar ve Şirin, annelerinin ölüm haberiyle yıkıldı. Anne acısı yaşayan kardeşler ise birbirine sarılarak teselli buldu.

Oyuncu Bennu Yıldırımlar, Kadın dizisine veda etti

KADIN'IN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kazayı öğrenen herkes büyük bir şok içindedir. Arif ise arabayı kullandığı için her şeyden kendini sorumlu tutar. Nisan ve Doruk kazadan habersiz annelerinin iyileşmesi için iyilik yapmaya başlar.

Şirin ile olan kavgası sırasında Arda'yı kaybeden Emre ise büyük bir paniğe kapılır ve her yerde onu arar. Arda'yı Emre'ye emanet eden Ceyda'nın ise bunu öğrendikten sonra tavrı ne olacaktır? Büyük kazadan en çok etkilenen Enver'in ise dünya başına yıkılmıştır.

Oyuncu Bennu Yıldırımlar, Kadın dizisine veda etti

Son Dakika Magazin Oyuncu Bennu Yıldırımlar, Kadın dizisine veda etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • ekmek bulamıyoz ekmek: başlarım dizisinede filminede bizi bunlarla uyutamazsınız. Erken seçim gelsin ampulu patlatalım. böyle zulümmü olur hergün zam hergün zam. eğer savunacak yobaz varsa hesap no gönderiyim para göndersin. savunuyorsa parası çok demekki bana zekatını versin bende savunayım. 18 4 Yanıtla
  • Vicdan önemli vicdan: bunlara üzüleceğinize gerçek hayatta işsizlikten parasızlıktan intihar edenlere üzülün. ve eğer insan iseniz elinizi vicdanınıza koyup bi dahaki seçimlerde öyle oy verin. benim tuzum kuru çalışıyorum param var işsizler ölsün derseniz yarın sizinde başınıza aynısı gelir anlarsınız o zaman. 14 1 Yanıtla
  • Bu Ne yaa!!!: Millet olarak sıkıntıda patlıyoruz içimiz kararmış birde bu dizilerle iyice karartmayın kardeşim.. 10 0 Yanıtla
  • Yorum: Hayat dizilerden ibaret degil tozpembe hiç degil bu yüzden izlemiyorum hepsi zaman kaybı 10 0 Yanıtla
  • Vatandaşın sesi : Allah rahmet eylesin Hatice millet olarak yastayız başımız saolsun 7 2 Yanıtla
  • Ali 62: Dizileri gerçek hayat gibi izliyor insanlar 8 0 Yanıtla
  • ünal: tek merak ettiğimiz de buydu 7 1 Yanıtla
  • : Güzel bir dizi.kaliteli bir kadro.sagolun. 2 4 Yanıtla
  • Einstein: yorumları yazanlar IQ -10 falan herhalde bu mu bize lazımdı diye bu haberin altına yorum atmak :) adamlar günde 50 tane haber yayınlıyorlar ve sen gelip bu mu bize lazım diye yorum yapıyorsun. gerçekten ülkenin durumu vahim 100 yıldır sizle olmadığı gibi bir daha da olmayacağını gösteriyorsunuz. 3 2 Yanıtla
  • Gerçek : Ulan niye dizilerde sinamlarda hep güzel yakışıklı baş rol oynuyo çirkin başrol gören varmı 3 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement