Yeni Malatyasporlu Murat: "Ligi 44 Puanda Bitirebiliriz" - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyasporlu Murat: "Ligi 44 Puanda Bitirebiliriz"

Yeni Malatyasporlu Murat: "Ligi 44 Puanda Bitirebiliriz"

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 18 Mart Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

14.03.2018 16:00

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Erol Bulut yönetiminde  gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı. İdman, dar alanda kısa pas  ve top kapma çalışmalarının ardından sona erdi.
Sarı-siyahlı futbolcu Murat Yıldırım, antrenmandan önce basın  mensuplarına yaptığı açıklamada, geride kalan hafta Fenerbahçe karşısında iyi  futbol oynadıklarını ifade etti.
Ligde kalan 9 haftalık bölümde maksimum puanı almaya çalışacaklarını  aktaran orta saha oyuncusu, "Ligde 9 maçlık periyotta en kötü 10 puan alabiliriz  diye düşünüyorum. Ligi 44 puanda bitirebiliriz. Bu puanın daha da fazlası  olabilir. Bunu önümüzdeki süreç gösterecek. Bu süreç Trabzonspor maçıyla  başlıyor. Bu maçı iyi bir şekilde atlatırsak, Avrupa şansımız az görünse de ona  doğru da bir adım atmış oluruz." diye konuştu.
Zorlu bir deplasmanın kendilerini beklediğini söyleyen Murat Yıldırım,  Fenerbahçe maçında oynadıkları futbolu Trabzonspor'a karşı da sergiledikleri  takdirde kazanabileceklerini dile getirdi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Yeni Malatyasporlu Murat: 'Ligi 44 Puanda Bitirebiliriz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement