Yeni Tabu'nun Kelimeleri Hazır - Son Dakika
Güncel

Yeni Tabu'nun Kelimeleri Hazır

Yeni Tabu\'nun Kelimeleri Hazır

Türkiye'nin en sevilen kutu oyunlarından Tabu, yenilenen kelimeleriyle raflarda yerini aldı.

07.10.2013 15:09  Güncelleme: 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üstelik yeni Tabu kartlarından Tabucuların da imzası var.

Heyecanla beklenen Tabu Yeni 1000 Kelime, Ekim ayı itibariyle satışa sunuldu. Tabuseverlerin önerileriyle yeni Tabu'ya kelimeler içerisinde Behzat Ç., Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Bergüzar Korel ve Amy Winehouse gibi ünlü isimler de var!

Tabu Ustalarının Önerileri!

Facebook üzerinden düzenlenen "100 Ünlü Tabu Ustası Aranıyor" yarışmasıyla 3 binin üzerinde Tabuseverden 15 binden fazla kelime toplandı. Yapılan elemelerden sonra 100 Tabuseverin önerdiği, daha önceki Tabu versiyonlarında yer almayan 100 Tabu kartı da oyuna eklendi.

Yeni Tabu'nun yepyeni kelimeleri arasında Behzat Ç., Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Bergüzar Korel ve Amy Winehouse gibi ünlü isimler de var. Örneğin Bergüzar Korel'i anlatırken "Halit Ergenç", "Oyuncu", "Dizi", "Şehrazat" ve "Karadayı" gibi kelimeleri kullanmak yasak!

"100 Ünlü Tabu Ustası"na Teşekkürler!

"100 Ünlü Tabu Ustası"nın isimleri facebook.com/oyunkulubu adresinde açıklandı; ayrıca bu isimler oyun kutusunun içinden çıkacak Teşekkür Mektubu'nda yer alacak ve Tabu tarihine geçecek. Elemeler sonucu seçilen Tabu kartları ise oyunun sürprizini bozmamak için açıklanmıyor.

Ekim ayı itibariyle raflarda yerini alan yepyeni kelimeleriyle yeni Tabu ile yine ortaya unutulmayacak Tabu diyalogları çıkacak!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Tabu'nun Kelimeleri Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement