Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Kumluca'da AK Parti'den belediye başkanlığı için tek başvuru mevcut Belediye Başkanı Çetinkaya tarafından yapıldı

12.11.2013 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, AK Parti'den Kumluca Belediye Başkanlığı aday adaylığı için tek başvurunun mevcut Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından yapıldığını bildirdi.

Yavuzer, parti ilçe binasında düzenlenen basın toplantısında, 2014 Mahalle İdareler Seçimleri için partilerinde belediye başkanları aday adaylığı başvuru süresinin 1 Kasım'da sona erdiğini hatırlattı.

Yavuzer, partilerinden Kumluca Belediye Başkanlığı için tek başvurunun mevcut Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından yapıldığını belirtti. Yeni Büyükşehir Yasası ile bağlı belde belediyeleri ve köylerin ilçeye dahil olacağını dile getiren Yavuzer, beldeleri, köy ve mahalleleriyle daha modern bir Kumluca olmasını arzuladıklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Çetinkaya da seçim sürecine girildiğini, kendisinin üç dönemdir ilçede belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü anlattı.

Kumluca'da 15 yıldır devam eden bir istikrar olduğunu ifade eden Çetinkaya, "Partimizde, bazı kanaat önderleriyle yapılan istişare toplantılarımızda ilçede 15 yıl önce başlayan ve sürekli yükselerek devam eden hizmet akışının devam etmesi yönünde görüş birliği ortaya konuldu. Seçimlerden sonra belde belediyeleri ve köylerin de ilçeye katılacak olması, belediye başkanlığı görevinin bilen bir kişi tarafından yürütülmesi konusunda talepler geldi. Partimize aday adaylığı başvuru süresinin son gününde başka başvuru olmadığını görünce, 'hizmete devam' diyerek başvurumuzu yaptık" dedi.

Kumluca halkının tercih etmesi halinde daha da artırarak, köy ve beldeleri de kapsayacak şekilde hizmetleri sürdüreceklerini anlatan Çetinkaya, ilçenin başta Türkiye'ye olmak üzere Avrupa ve dünyanın en modern şehirleri arasında yer almasını sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Mavikent Belediye Başkanı Erdeniz Yavuz da Kumluca Belediye Başkanının 15, kendisinin ise 10 yıldır görevde bulunduğunu, zor bir görev yürüttüklerini söyledi.

Topluma, insanlara hizmet etmenin güzel bir duygu olduğunu vurgulayan Yavuz, "Ben, belde halkı, diğer belde belediye başkanları ile bütünleşmiş bir Kumluca'da partimizle sayın Belediye Başkanımızın destekçisiyiz. Birliktelikten güç doğacağına, bu güçle hizmetlerin daha iyi olacağına inanıyoruz. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Toplantıya partililer de katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement