Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, seçim çalışmaları kapsamında iki gün boyunca Manavgat'ta çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunacak.

06.01.2014 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Manavgat'ta çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunacak.

Manavgat'ta iki gün boyunca seçim çalışması yürütecek olan Çelik, MHP İlçe Teşkilatında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, MHP İl Başkanı Osman Çetin, MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, Manavgat Belediye Başkan Adayı Raşit Doğan Enhoş, Manavgat İlçe Başkanı Yener Çiviler ve partililer katıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesini yeni bir modelle yöneteceklerini ifade eden Çelik, bunun için gerekli proje ve kadrolarının da hazır olduğunu söyledi.

Antalya için düşündükleri projeler hakkında bilgi veren Çelik, şunları kaydetti:

"Antalyamız turizm ve tarım kentidir. Bu iki sektörde ciddi çalışmalarımız olacak.  Antalya –Aksu Boğazkent arasına turizm yolu yapacağız, ardından bu turizm yolunu Manavgat'a bağlayacağız. Köy yollarımızı, yaylarımızı ihmal etmeyeceğiz. Suyun, güneşin, rüzgarın bol olduğu bölgemizde enerji kaynaklarımızı, sera atıklarımızı çok iyi değerlendireceğiz. Ulaşım ve trafikte  üstümüze ne düşüyorsa yapacağız. Antalya ve Manavgat'ta 10 bin kişilik kongre merkezi yapmayı planlıyoruz. Manavagt'a organize sanayi bölgesinin kurulması için çalışma başlatacağız. Manavgat'a havalimanı şart. Bununla ilgili çevre düzenlemesi ve planını hazırlayacağız."

MHP Manavgat Belediye Başkan adayı Raşit Doğan Enhoş da Manavgat'la ilgili projelerini 15 Ocak'tan itibaren açıklayacağını bildirdi. Toplantısının ardından adaylar ve partililer pazar yerinde esnafı ziyaret etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement