Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Dörtyol Belediye Başkan adayı ve Kuzuculu Belediye Başkanı Toksoy: "Halkımızın yerel iktidarı bize emanet etmesinden sonra büyükşehir sürecinde önceliğimiz elbette ki devam eden projeleri bitirmek olacak"

19.01.2014 15:59

MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı ve Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, "Halkımızın yerel iktidarı bize emanet etmesinden sonra büyükşehir sürecinde önceliğimiz elbette ki devam eden projeleri bitirmek olacak" dedi.

Toksoy, Dörtyol Öğretmenevi'nde yaptığı basın açıklamasında, halkla iç içe ilçenin ihtiyaçlarını tespit ettiklerini, mühendis, öğretmen ve psikologdan oluşan 12 kişilik proje ekibiyle çalıştıklarını söyledi.

Büyükşehirlerle değişecek belediyecilik anlayışını şimdiden kavrayıp, karşılaşılacak problemlere hazırlıklı olmayı amaçladıklarını ifade eden Toksoy, "Nüfus yoğunluğu ve hizmet alanı artacak ilçeye yapılacak 30 projeyi hazırladık. 30 Mart sonrası halkımızın yerel iktidarı bize emanet etmesinden sonra büyükşehir sürecinde önceliğimiz elbette ki devam eden projeleri bitirmek olacak. Ama şu da bir gerçek ki ilçemizin selameti için yeni projelere ihtiyacımız var. Bu yolda birbirinden değerli 12 genç arkadaşımızla proje çalışmalarına devam ediyoruz. 30 projemiz Dörtyol'da yaşam standartlarını artırmak adına taslak haline geldi" dedi.

Toksoy, ekibiyle seçimlerde sadece partisinin değil, bütün Dörtyol'un oylarına talip olduklarını belirtti.

Toplantıya MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mete Aslan, MHP İl Başkanı Adnan Aktaş ve partililer katıldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement