Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Yozgat Milletvekili Soysal, Çayıralan ilçesinde partililerle bir araya geldi.

17.03.2014 12:28

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, seçim çalışmaları kapsamında, partisinin Çayıralan ilçesinde seçim irtibat bürosunda partililerle bir araya geldi.

Soysal, burada yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının bu millete 12 yıldır hizmet ettiğini ve Türkiye'ye birçok yatırımın yapılmasına vesile olduğunu söyledi.

Gezi olaylarının çıkış sebebinin de Türkiye'nin istikrarına karşı planlanmış bir hareket olduğunu dile getiren Soysal, şunları kaydetti:

"Bu Gezi grubuyla Başbakanımız bir görüşme yaptı. Bunların talepleri neydi biliyor musunuz? Mesele üç beş ağaç meselesi değil. Başbakanımıza teklifleri, üçüncü köprü ihalesini yapmayacaksınız, üçüncü havaalanı projesini yapmayacaksınız, nükleer enerji santrali ihalesini yapmayacaksınız ve Marmaray'ın kalan ihalesini yapmayacaksınız. Çevrecilere bakın çevrecilere. Bu çevrecilerin Gezici'lerin derdi üç beş ağaç değil. Türkiye'nin kalkınmasını, istikrarını istemiyorlar."

Soysal, partililerden Çayıralan Belediye Başkanı adayı Yasin Şahiner'e, Konuklar Belediye Başkan adayı Muammer Çetin'e, İl Genel Meclis üyesi adayları Bülent Akpınar ve Abdulbaki Karataş'a destek istedi. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement