AK Parti Kemer Adayı Yusuf Üras, Şoförlerle Yemek Yedi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kemer Adayı Yusuf Üras, Şoförlerle Yemek Yedi

AK Parti Kemer Adayı Yusuf Üras, Şoförlerle Yemek Yedi

AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras, seçim çalışmaları kapsamında Antalya Şoförler Odası üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

18.03.2014 17:09  Güncelleme: 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras, "Bölgemizde şoförlerimiz hep sıkıntı yaşadılar. İlçelere alınmadılar, taşımacılık yapmaları engellenmeye çalışıldı. İnşallah 30 Mart'tan sonra sıkıntıları el birliğiyle çözeceğiz ve Kemer'in rot balans ayarını birlikte yapacağız" dedi.

AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras, seçim çalışmaları kapsamında Antalya Şoförler Odası üyeleriyle yemekte bir araya geldi. Beldibi Rixos Sungate Otel'de gerçekleştirilen yemeğe, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı da katıldı. Arıcı, yaptığı konuşmada, şoför esnafının sorunlarını bildiklerini ve bunları çözeceklerini söyledi.

Arıcı, "Sizlerden aldığımız destekle üç dönemdir görevimizin başındayız ve yine sizlerden aldığımız güçle çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah bundan sonra da artarak devam eden oylarınızla daha da büyüyerek hizmetin en iyisini vermeye devam edeceğiz" dedi.

Üras ise kendisinin önceden dolmuş şoförlüğü yaptığını hatırlattı. Üras, şoförlüğün kıymetli ve zor bir meslek olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Şoför esnafının sorunlarını en iyi ben bilirim. Bugün siyaseti bıraksam yine şoförlük yaparım. Onun için şu an çok duygusal bir birliktelik benim için ama duygusallığa yer yok. Çünkü burada olma sebebimiz sizlerin sorunlarını masaya yatırmak ve çözüm süreci için çareler aramak. Bölgemizde şoförlerimiz hep sıkıntı yaşadılar. İlçelere alınmadılar, taşımacılık yapmaları engellenmeye çalışıldı. İnşallah 30 Mart'tan sonra sıkıntıları el birliğiyle çözeceğiz ve Kemer'in rot balans ayarını birlikte yapacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kemer Adayı Yusuf Üras, Şoförlerle Yemek Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement