Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Ekmen:"Bir şehrin temizliğini başaramayan bir belediye neyi başarmıştır?

24.03.2014 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Ekmen, "Bir şehrin temizliğini başaramayan bir belediye neyi başarmıştır? 100 milyonun üzerinde para, alt yapı için geldi, ama geçen hafta yağmur yağdı ve her yer su göletine dönüştü" dedi.

Yerel seçimler çerçevesinde dört aydır yaptıkları çalışmaları anlatmak için yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Ekmen, belediyenin çalışmalarını eleştirdi.

Hizmetler noktasında Batman'ın belediyecilik açısından çok ciddi açıkların olduğunu ifade eden Ekmen, "Sadece 15 günde binin üzerinde eposta geliyorsa ve insanlar mezarlıklardan, sokaklara, Ilısu'dan Batman Çayı'na kadar her konuda şikayetini dile getiriyorsa, burada büyük bir hizmet açığı var demektir" ifadelerini kullandı.

İnsanların Kürtlüğüyle birlikte insanca yaşama hakkının olduğunu belirten Ekmen, şöyle konuştu:

"Şu anda Belediye Başkan Vekili Serhat Temel, 'bizim başarılı olamadığımız tek nokta temizliktir' dedi. Peki bir şehrin temizliğini başaramayan bir belediye neyi başarmıştır? 100 milyonun üzerinde para alt yapı için geldi ama geçen hafta yağmur yağdı ve her yer su göletine dönüştü. Batman bunu hak etmiyor. Özellikle bu dönemde yağan yağmurla ortaya çıkan görüntülerde Batman'ın kaynaklarının hiçbir zaman hakkıyla değerlendirilmediği net olarak ortaya konulmuştur."

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ise yaklaşık 15 yıldır belediyenin hizmet yapmadığını, bunun Batman için bir kayıp olduğunu kaydederek, kentte düzenli bir mimarinin ve temiz içme suyunun olmadığını belirtti. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement