Yeşilay Haftası - Son Dakika
Güncel

Yeşilay Haftası

Yeşilay Tekirdağ Şubesi tarafından "Yeşilay Haftası" kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

28.02.2018 12:26

Yeşilay Tekirdağ Şubesi tarafından "Yeşilay Haftası" kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bir otelde yapılan toplantıda konuşan Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar, bu yıl "Bir Nedenim Var" konseptiyle çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

Yeşilay'ın 98. kuruluş yıl dönümünün de kutlanacağı hafta dolayısıyla Tekirdağ'da da kamuoyunun bağımlılıklara karşı farkındalığını artırmayı amaçladıklarını ifade eden Çelikayar, "Yeşilay Haftası, bağımlılıklardan uzak, sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek üzere 1-7 Mart tarihleri arasında 'Bir Nedenim Var' konseptiyle çeşitli etkinlikler ve toplantılarla kutlanacak. Birbirinden farklı saha aktivitelerinden seminerlere kadar herkesin katılabileceği etkinlikler düzenlenecek." diye konuştu.

Çelikayar, Yeşilay'ın, bugüne kadar toplumla ve gençlikle kucaklaşmayı, onları her türlü zararlı alışkanlıktan ve bağımlılıktan korumayı ve kurtarmayı hedefleyen birçok faaliyete imza attığını dile getirdi.

Yeşilay'ın 98 yıldır bağımlılıklarla mücadele ettiğini belirten Çelikayar, şöyle konuştu:

"Bizler de ilimizde okullar başta olmak üzere, halk eğitim merkezlerinde, gençlik ve kültür merkezlerinde yerel yönetimlerin desteğiyle önleme, bilgilendirme çalışmalarını yapıyoruz, etkinliklerimizde farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Bu yıl da 'Yeşilaycı olmak için, bağımlılıklardan uzak durmak için, sağlıklı yaşamak için bir nedenim var' diyerek kutlayacağımız haftada, bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için toplumu harekete geçirmeyi amaçlıyoruz."

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement