Yeşilyurtspor'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurtspor'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor

Yeşilyurtspor\'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) ilk haftasında 2.grubun favorisi Adıyaman 1954 takımını 2-1 yenen Malatya Yeşilyurtspor’da alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.

22.09.2015 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) ilk haftasında 2.grubun favorisi Adıyaman 1954 takımını 2-1 yenen Malatya Yeşilyurtspor'da alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Mustafa Taşar yönetiminde sezona şampiyonluk parolasıyla giren Yeşilyurtspor'un, kurduğu kadro ve ekonomisiyle grubun en büyük favorisi olarak gösterilen Adıyaman 1954 karşısında galip gelmesinin yankıları sürüyor.

Müsabakanın son yarım saatlik bölümünü 10 kişi oynayan Malatya temsilcisinin ortaya koyduğu oyun ve sergilediği mücadele alkış aldı.

Çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Yeşilyurtspor Teknik Sorumlusu Mustafa Taşar, güçlü rakipleri karşısında ortaya iyi bir oyun koyduklarını söyledi.

Lige çok iyi hazırlandıklarını ve sezonun ilk maçında bunun karşılığını aldıklarını belirten Taşar, "Bu zorlu maçta galip gelen oyuncularımı kutluyorum. Gerçekten zor maçtı. Rakibimiz iyi oyunculara sahip bir takımdı. Aslında nasıl bir rakiple karşılaşacağımızı tahmin ediyorduk. Sezon başı yaptığımız çalışmaların meyvelerini almaya başladık. Maçın 35 dakikalık bölümünü 10 kişi oynadık. Bu süre içerisinde ne yaptığımız da önemli aslında.10 kişiyken oyunu dengede tutmamız ve kendi yarı alanımıza gömülmememiz artı tarafımızdı. Tabi bu ligde güçlü takımlar var. Biz kendimizi bu bilinçle lige hazırladık. 1 haftalık bayram arasından sonra sahamızda yine şampiyonluk adayı Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacağız. Arayı en iyi şekilde değerlendirip, sahamızda galip gelmek istiyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurtspor'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement