Yıldırım'da 'Tecrübe' Gençlerin Bileğini Büktü - Son Dakika
Güncel

Yıldırım'da 'Tecrübe' Gençlerin Bileğini Büktü

Yıldırım\'da \'Tecrübe\' Gençlerin Bileğini Büktü

Yıldırım Belediyesi’nin, ahde vefa projeleri kapsamında huzurevi sakinlerinin hoşça vakit geçirmesi ve gençlerle bir araya gelmesi için düzenlediği ’Kuşaklar Arası Tavla Turnuvası’nda ’tecrübe’ galip geldi.

28.01.2018 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım Belediyesi'nin, ahde vefa projeleri kapsamında huzurevi sakinlerinin hoşça vakit geçirmesi ve gençlerle bir araya gelmesi için düzenlediği 'Kuşaklar Arası Tavla Turnuvası'nda 'tecrübe' galip geldi.

Üniversite öğrencisi gençlerle huzurevi sakinlerini bir araya getirerek vefa buluşması gerçekleştirmek amacıyla Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kuşaklar Arası Tavla Turnuvası' büyük çekişmeye sahne oldu. Barış Manço Kültür Merkezi'nde Ali Osman Sönmez Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Fethiye Dörtçelik Huzurevi sakinlerini Uludağ Üniversitesi öğrencileriyle buluşturan turnuvada 23 yaşlı ve 23 genç şampiyonluk mücadelesi verdi.

Tecrübenin üstün geldiği turnuvanın ilk turlarında gençlere şans tanımayan huzurevi sakinleri, öğrencileri mağlup etmeyi başardı. İlerleyen turlarda yaşlılar kendi içerisinde tatlı bir rekabetle mücadele etmeye devam ederken, final turuna Fethiye Dörtçelik Huzurevi sakinleri ağırlığını koydu. Turnuva boyunca bileği bükülmeyen Zekeriya Bulut, şampiyon olarak tam altınla ödüllendirildi. Finalin kaybeden ismi Mustafa Ersan yarım altının sahibi olurken, turnuvayı üçüncü olarak tamamlayan Yasin Ballı çeyrek altın almaya hak kazandı.

Yılların deneyimi ve birikimiyle her biri kendi hikayesini taşıyan huzurevi sakinleri ile üniversite eğitimleriyle geleceğe hazırlanan genç neslin bir araya geldiği turnuva, hatıra fotoğrafıyla ölümsüzleştirildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yıldırım'da 'Tecrübe' Gençlerin Bileğini Büktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement