Yıldız: "Birinci Parti Olma Yolunda İlerliyoruz" - Son Dakika
Yerel

Yıldız: "Birinci Parti Olma Yolunda İlerliyoruz"

Yıldız: "Birinci Parti Olma Yolunda İlerliyoruz"

MHP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Derme Sulama Birliği Başkanı Abdullah Polat’ı makamında ziyaret etti.

29.04.2015 17:10

MHP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Derme Sulama Birliği Başkanı Abdullah Polat'ı makamında ziyaret etti. Yıldız, MHP'nin gerektiği ve lüzum olduğu şekilde Malatya'da birinci parti olma yolunda ilerlediğini söyledi.

Yıldız, 7 Haziran Genel Seçim çalışmaları kapsamında Derme Sulama Birliği Başkanı Abdullah Polat'ı ziyaret etti. "Hizmet için yola çıkan Arif abimiz de bizi de ziyarete gelmiş" diyen Derme Sulama Birliği Başkanı Abdullah Polat, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. Polat, "Allah yolunu açık etsin. Rabbim kendisi için hayırlısı neyse onu versin" dedi.

MHP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız ise, 7 Haziran genel Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaret ederken aynı zamanda kurumları da ziyaret ettiğini söyledi. Derme Sulama Birlik Başkanı Abdullah Polat'ı daha önce olduğu gibi yine ziyaret ettiğini anımsatan Yıldız, "Abdullah ağabeyin güler yüzü, dostluğu her şeye değer. Onun için biz kendisini başta Malatya'ya olmak üzere Türkiye'ye yapacağımız güzel hizmetleri anlatmak için ziyaret ettik. Bizi güzel karşıladı. Allah razı olsun. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Cenabı Allah kısmet ederse, Milliyetçi Hareket Malatya'da gerektiği ve lüzum olduğu şekilde birinci parti olma yolunda ilerliyor" ifadelerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldız: 'Birinci Parti Olma Yolunda İlerliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement