Yıldızlardan Zayıflama Tüyoları - Son Dakika
Magazin

Yıldızlardan Zayıflama Tüyoları

Yıldızlardan Zayıflama Tüyoları

Daha 2013'ün ilk günlerinden kilonuza dikkat ederek bu yılı formda geçirmek mümkün.

02.01.2013 06:02  Güncelleme: 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha 2013'ün ilk günlerinden kilonuza dikkat ederek bu yılı formda geçirmek mümkün! İşte yıldızlardan tüyolar:

KRISTIN CAVALLARI

Hamileliğinde bile fazla kilo almayan ve eski formuna kolayca ulaşan oyuncu Kristin Cavallari, formu için suya güvenenlerden... Cavallari, gün boyu bitki çayları ve bolca su tükettiğini söylüyor.

LEA MICHELLE

Son dönemde yıldızı parlayan oyuncu Lea Michelle, protein miktarı yüksek süt ve süt ürünlerinden çok sık tükettiğini söylüyor. Michelle, yemeklerde de yarım porsiyon sipariş verdiğini ve bunun kilosunu koruduğunu ifade ediyor.

HEIDI KLUM

Fındık-fıstık gibi atıştırmalıkları asla çantasından eksik etmeyen Heidi Klum, iyi bir uykunun ve stressiz bir yaşamın kilo almamada etkili olduğu görüşünde.

STACY KEIBLER

Stacy Keibler, hareketli bir hayat için şu önerilerde bulunuyor: Asansör kullanmayın, en azından her gün üç katı inip çıkın. Arabanızı gideceğiniz yerden birkaç sokak öteye park edin. Ayrıca 15 dakika kafanıza göre dans edin!

BETHENNY FRANKEL

Bethenny Frankel, hazır yemeklerden uzak durmasının formda kalmasında çok etkili olduğunu belirtiyor. Ev alışverişi yaparken asla kalorili ve tatlı gıdalar almamasının da formunu korumasına yardımcı olduğunu söylüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yıldızlardan Zayıflama Tüyoları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement