Emniyet Müdürlüğü, abart egzoz takılı kamyoneti tiye aldı - Son Dakika
3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü, abart egzoz takılı kamyoneti tiye aldı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde abart egzoz kontrolü yaparken bir kamyonete takılı olan abart egzoza ceza kesmekle kalmadı videosunu Karadeniz fıkralarına nazire yaparcasına "Sende mi Brütüs" yazarak paylaştı.

16.06.2020 14:05  Güncelleme: 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da polis ekipleri abart egzoz takan sürücülere göz açtırmıyor. Uygulamada durdurulan bir kamyonette tespit edilen abart egzoz yok artık dedirtti. Trabzon Emniyet Müdürlüğü ise bu görüntüleri, "Sende mi brütüs" notuyla paylaştı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde çıkardıkları gürültüyle herkesi rahatsız eden abart egzozlu araçlar ve şahıslar üzerindeki uygulamalarını sürdürüyor.

ABART EGZOZA GEÇİT YOK

Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine de abart egzoz kullanan sürücüleri takibe alan polis ekipleri durdurulan araçlarda yaptıkları incelemede gürültü çıkaran egzoz ve yüksek sesle müzik dinleyen sürücüleri ceza kesiyor. Son aylarda yapılan uygulamalar kapsamında yaklaşık 350 araç sürücüsüne bin 516 TL'den başlayan para cezaları kesilirken, bazı araçlar ise trafikten men ediliyor.

"SENDE Mİ BRÜTÜS"

Şehrin farklı noktalarında yapılan uygulamalarda özellikle abart egzoz kullanan sürücülere göz açtırmayan polis ekipleri durdurdukları bir kamyonete abart egzoz takıldığını fark etti. Çevreyi rahatsız eden abart egzoz sürücüsüne ceza kesilirken, Trabzon Emniyet Müdürlüğü o görüntüleri "Sende mi Brütüs" notuyla paylaştı. Yük taşımak için kullanılan kamyonete takılan abart egzoz 'yok artık' dedirtirken, yetkililer, denetimlerin aralıksız süreceğini, vatandaşları rahatsız edecek, trafiği tehlikeye sokacak ve eksik belgeli hiçbir araca izin verilmeyeceğini belirttiler.

Emniyet Müdürlüğü, abart egzoz takılı kamyoneti tiye aldı
Emniyet Müdürlüğü, abart egzoz takılı kamyoneti tiye aldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Emniyet Müdürlüğü, abart egzoz takılı kamyoneti tiye aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Ters: Yasa yanlış takana değil üretene satana ceza vereceksin 6 1 Yanıtla
  • Mamaklı : Mamakda bunlar dolu, sabaha kadar geziyorlar genellikle şahinlerde uyuyamıyoruz emniyet hiç önlem almıyor. 5 0 Yanıtla
  • ts: yakışmış 4 1 Yanıtla
  • aaa: custom denilen bir nevi kişiselleştirme olan birşey var dünyada.bir bizde herşey illegal. o yasak bu yasak.üretmek serbest.ben herkes ile aynı fabrikasyon araca binmek zorundamıyım yaw. film bile daha dün legal oldu oda ha babam tartışarak.ne kadar saçma bir ülke 2 2 Yanıtla
  • IM: EGER BIR YASA OLSA BIR DEVLET OLSA BUNLAR BAŞI SALMA SOKAKLARDA GEZEMEZ.VIRUS DAVASINDAN ZATEN MILLET BARUT GIBI BIR DE BUNLAR BASIMIZDA TUZLA BIBER SOKAKLARDA KATLIAM CIKMAMASIELDE DEGIL.NERDE BU DEVLET.MOTORLAR ARABALAR INSANLARI CANINDAN BEZDIRDI.ALLAH ASKINA YETKILILER UNLARI DUYUYORSA BIR CARESINE BAKSIN. 3 0 Yanıtla
  • TS: VALLA BU TİPLERİN ALLAH TEPESİNDEN BAKSIN İNŞ. 2 0 Yanıtla
  • ÖTV: Adam napsın bu ötv olduğu sürece modifiye yasal olmalı.. 0 2 Yanıtla
  • fatih yıldız: ALLAH bin türlü cezanızı versin. 1 0 Yanıtla
  • Yavuz: ADIYAMAN emniyeti uyuyor egzos sesinden Bıktık 0 0 Yanıtla

Advertisement