Yollar Buz Pisti - Son Dakika
Güncel

Yollar Buz Pisti

Yollar Buz Pisti

Artvin'de, dört yerde gizli buzlanmadan dolayı meydana gelen trafik kazalarında 12 kişi yaralandı.

04.01.2013 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'de, dört yerde gizli buzlanmadan dolayı meydana gelen trafik kazalarında 12 kişi yaralandı. İlk kaza, sabahın erken saatlerinde Borçka Hopa Karayolu arası Düzköy mevkiinde meydana geldi. İbrahim Seven (28) yönetimindeki 34 HH 5930 plakalı araç, buzlanan yolda bariyerlere çarparak durdu, sürücü Seven de araçta bir süre kurtarılmayı bekledi. Kaza sonrasını anlatan İbrahim Seven, bu yolu kullanan sürücü arkadaşlarının dikkatli olmalarını istedi.

İkinci kaza, Yusufeli yolu Narlık köyü mevkiinde meydana geldi. Erzurum'dan Artvin istikametine giden Emrah Koçak yönetimindeki 06 DE 2880 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 06 DT 5533 plakalı araç buzlu yolda çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile otomobil nehire uçtu. Kazayı görenler nehire düşen vatandaşları kendi imkanlarıyla çıkarmayı başardı. Ambulansla taşınan 8 yaralı kaldırıldığı Artvin Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kaza anını anlatan bir yolcu, bir anda aracın kaydığını gördüklerini ve bir gürültü duyduklarını uçurum başında gözlerini açtıklarını ve kendi imkanları ile dışarı çıkarak 112'ye haber verdiklerini söyledi.

Üçüncü kaza, dün akşam oldu. Artvin istikametine giden sürücü Mesut Yıldırım idaresindeki motosikletle Borçka istikametine gelen

bir taksi buz nedeniyle şeridin diğer tarafına kaydı. İstikametin sağ şeridine giren taksi ile motosiklet kafa kaya çarpıştı. Ağır yaralı olarak yola düşen Mesut Yıldırım, 112 Acil ambulansıyla Artvin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Yıldırım'ın sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Dördüncü kaza gece Borçka Hopa yolu arası 3. kilometresinde meydana geldi. Buzdan kayarak kontrolünü kaybeden Murat Can (42) yönetimindeki 08 AU 873 plakalı araç İçkale deresine uçtu. Ağır yaralı olarak Borçka Devlet Hastanesine ve oradan da Artvin Devlet Hastanesine kaldırılan Murat Can, tedavi altına alındı. Kaza sonrası yoldan geçen sürücüler aracın yanan farını söndürerek ters duran aracı el gücü ile çevirerek patlama tehlikesini önledi. - ARTVİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yollar Buz Pisti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement