Yozgat İl Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Yozgat İl Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu Toplantısı Yapıldı

Yozgat İl Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu Toplantısı Vali Kemal Yurtnaç başkanlığında yapıldı.

06.12.2017 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat İl Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu Toplantısı Vali Kemal Yurtnaç başkanlığında yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğünde yapılan toplantıda konuşan Vali Kemal Yurtnaç, toplantı yapılmış olmasının bir başarı olmadığını, bir faaliyet olduğunu belirterek, "Biz faaliyetlerimizi başarıya ulaşmak için yapıyoruz." dedi.

Madde bağımlılığıyla mücadele

Yapılan çalışmaların sonuç odaklı olması gerektiğine vurgu yapan Yurtnaç, madde bağımlılığı ile mücadele çalışmaları sadece zabıtanın, kolluk kuvvetlerini görevi değil, bütün kurumların ve bütün vatandaşların görevi olduğunu söyledi.

Yurtnaç, uyuşturucu ile mücadelede her kurumun katkı vereceği bir konusu bulunduğunu ifade ederek, "Müftülüğümüz madde bağımlısı tedavi gören gencimizi almış eğitim vermiş, sonra cuma namazına götürmüş, sohbet etmiş. Her kurumun bir katkı verecek konusu vardır." diye konuştu.

Kurumların içinde sigara içilmeyecek

Yozgat'ta çok fazla sigara içildiğini dile getiren Vali Yurtnaç, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kurum ziyaretleri yapıyorum. Doktor odasına giriyorsunuz sigara kokuyor. Kurumlara gittiğimizde sigara kokusu varsa cezasını yazacağız. Amir içince, memuru da içiyor, şoförü de içiyor. Topluma hitap eden her yöneticimiz sigara içiyor olabilir ama bunu odasında içmeyecek. Çıkıp dışarıda içecek, odasında içmeyecek."

Daha sonra uyuşturucu ile mücadele konusunda kurumların yaptığı çalışmalar slayt gösterisi eşliğinde kurul üyelerine anlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat İl Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement