Yunusemre Belediyesi'nin İnceleme Gezileri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi'nin İnceleme Gezileri Sürüyor

Yunusemre Belediyesi\'nin İnceleme Gezileri Sürüyor

Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Eyüp Belediyesi, Zeytinburnu Belediyesi ve Gazi Osman Paşa Belediyeleri’ne inceleme gezisi düzenledi.

11.04.2015 18:40

Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Eyüp Belediyesi, Zeytinburnu Belediyesi ve Gazi Osman Paşa Belediyeleri'ne inceleme gezisi düzenledi.

Yunusemre Belediyesi'ne bağlı müdürlükler, daha iyi hizmet vermek amacıyla gerçekleştirdikleri inceleme gezilerine devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer, inceleme gezisinin oldukça verimli geçtiğini belirtti. İnceleme gezisinin bir bölümüne Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya da katıldı. Gerçekleştirilen inceleme gezisi hakkında açıklamada bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer, "İnceleme gezisinde bulunduğumuz belediyelerin, aşevelerini, gıda bankalarını, cenaze hizmetlerini, taziye evlerini inceledik. Bu inceleme gezisi, çalışma sistemlerini en ince ayrıntılarına kadar inceleme ve eksiğimiz olan konularda bilgi birikimi sağlamamıza yardımcı oldu. Ayrıca engelsiz yaşam merkezi ile ilgilendik, kültürel olarak da bilim evlerini inceledik. Bilim evleri çalışmaları gerçekten çok başarılı bir çalışma. Biz de belediye olarak bu projeyi hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Biz Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü olduğumuz için, biz daha çok maddi durumu iyi olmayan ailelerimiz için neler yapabiliriz, diğer belediyelerin bu konuda ne tür çalışmaları var bunların üzerinde daha fazla inceleme yaptık. Allah nasip ederse, evlere sıcak yemek servisimiz olacak. Aşevimizi faaliyete geçirdikten sonra, evlere sıcak yemek servisimiz de başlayacak inşallah." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi'nin İnceleme Gezileri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement