Yüz Nakli Bekleyen Kadın Evlendi - Son Dakika
Güncel

Yüz Nakli Bekleyen Kadın Evlendi

Yüz Nakli Bekleyen Kadın Evlendi

6 yıldır yüz nakli bekleyen eski güzellik uzmanı kadın, hayatının aşkıyla evlendi.

12.02.2013 22:30  Güncelleme: 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da yüz nakli bekleyen Dilek Sürgün, Hüseyin Ünlü ile hayatını birleştirdi.

Elazığ'da 2004 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu yüzünde tahribat oluşan ve bu nedenle yüz nakli bekleyen 34 yaşındaki Dilek Sürgün ile 38 yaşındaki Hüseyin Ünlü için Milas Belediyesi Düğün Salonu'nda nişan ve nikah töreni düzenlendi.

"BU SÜRECİ BİRLİKTE YAŞAMA KARARI ALDILAR"

Nişan töreninin ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da çiftin nikahını kıydı. Dilek Sürgün ile Hüseyin Ünlü'nün yüreklerinde örnek olabilecek nitelikte sevgi taşıdıklarını söyleyen Tokat, "Böyle bir tabloyu gördüğüm için çok mutluyum. Dilek ve Hüseyin kardeşlerimiz iyi insanlar. Birbirlerine destek olarak bu süreci birlikte yaşama kararı aldılar. Onları destekliyoruz" dedi.

Tokat, evlenme cüzdanını Dilek Sürgün'e verdi. Nikah şahitliğini yapan Kaymakam Atçı, çifte cumhuriyet altını hediye etti.

"ARTIK KENDİMİZE YENİ BİR HAYAT KURUYORUZ"

Dilek Sürgün, tören sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, ailesiyle zor günler geçirdiğini belirtti. Yüzü nedeniyle zaman zaman sıkıntılar yaşadığını dile getiren Sürgün, "Bu bana Allah tarafından geldi. Kendimi bırakmamın hiçbir anlamı yoktu, güçlü olmam gerekiyordu ve ben de öyle yaptım. Şimdi ise çok mutluyum" diye konuştu.

Dilek Sürgün'e aşık olduğunu söyleyen Hüseyin Ünlü de evlilik kararından mutlu olduğunu kaydetti. Çok heyecanlı olduğunu ifade eden Ünlü, "Artık kendimize yeni bir hayat kuruyoruz" dedi.

 

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yüz Nakli Bekleyen Kadın Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement