Zehir Tacirlerinin Kara Sermayesi Tora'ya Takıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Zehir Tacirlerinin Kara Sermayesi Tora'ya Takıldı

Zehir Tacirlerinin Kara Sermayesi Tora\'ya Takıldı

Uşak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda şehir merkezinde uyuşturucu madde satan 2’si ana oğul 4 kişi yakalandı.

09.01.2018 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda şehir merkezinde uyuşturucu madde satan 2'si ana oğul 4 kişi yakalandı. Yakalanan şahısların üzerinde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, hassa burunlu narkotik köpeği Tora ile zanlıların evinde yapılan aramada ise çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayda 2'si anne oğul 4 kişi gözaltına alındı.

Bir ihbarı değerlendiren Uşak İl Emniyet Müdürülüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokak satıcılarına yönelik çalışma başlattı. Sokak satıcılarına ve torbacılara yönelik yürütülen çalışma kapsamında; Uşak il genelinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen E.Ş.(39), K.Ş.(17), V.Ş.(19) ve K.D.(18) isimli şahıslarla ilgili projeli çalışma başlatıldı. Yapılan çalışma neticesinde, 17 yaşındaki K.Ş. ile annesi E.Ş.(39) ile birlikte torbacılık yaptığı ve yaşı küçük şahıslara uyuşturucu nitelikli hap satan K.D.(18) ve V.Ş. (19) uyuşturucu madde satışı esnasında polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan şahısların evlerinde polis köpeği Tora ile yapılan aramalarda da çok sayıda uyuşturucu nitelikli hap ile bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan E.Ş.(39), K.Ş.(17), V.Ş. (19) ve K.D. (18)'nin sorgularının devam ettiği bildirildi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Zehir Tacirlerinin Kara Sermayesi Tora'ya Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement