Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika
Güncel

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere vatandaşların destekleri sürüyor.

10.02.2018 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere vatandaşların destekleri sürüyor.

Ankara Ulus'taki kurucu meclis önünde toplanan 15 dernek ve 2 vakıf üyesi çok sayıda gazi ve şehit yakınları, askerlere destek olmak için otobüslerle Hatay'ın Hassa ilçesine geldi.

Burada yürüyüş yapan gazi ve şehit yakınları, ellerinde Türk bayraklarıyla "Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve "Vatan sana canım feda" sloganları attı.

Grup adına açıklamada bulunan Malul Sayılmayan Gaziler Derneği Genel Başkanı Mesut Kılıçarslan, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan şanlı Türk ordusuna destek olmak için Hassa'ya geldiklerini söyledi.

Zeytin Dalı Harekatında görev yapan Mehmetçiğin "Hedefimiz Kızılelma, beklemesinler." açıklamasıyla terör örgütlerine ve destekçilerin gereken cevabı verdiğini belirten Kılıçarslan, "Askerimiz göstermiş olduğu cesaret, fedakarlık ve kahramanlık bizleri gururlandırmaktadır. Kahraman ordumuz dün olduğu gibi bugün ve yarın da vatanımıza yönelik her türlü tehlikeyi bertaraf edecek kudrete sahiptir. Bizler de fikren ve fiziki olarak her zaman şanlı ordumuzun emrindeyiz." dedi.

Zeytin Dalı Harekatı\'na Destek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement