Zincirleme kazada 1 araç yandı - Son Dakika
3.Sayfa

Zincirleme kazada 1 araç yandı

Zincirleme kazada 1 araç yandı Kazadan kurtulmak isteyen araçta kaza yaptı İstanbul-İzmir otoyolu, Ömerköy mevkiinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı, bir araçta yanarak kullanılamaz hale geldi.

18.10.2020 00:50  Güncelleme: 00:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zincirleme kazada 1 araç yandı

Kazadan kurtulmak isteyen araçta kaza yaptı

BALIKESİR - İstanbul- İzmir otoyolu, Ömerköy mevkiinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı, bir araçta yanarak kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre İstanbul istikametinden İzmir istimaketine seyir halinde halinde giden 34 BYC 499 plakalı araç sürücüsü C.A. Ömerköy mevkinde A.Y. idaresindeki 02 AHH 954 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan 34 BYC 499 plakalı araç yanmaya başladı. Kazayı gören ve karşı şeritten gelen İ.B. idaresindeki 55 DD 536 plakalı araç ise kaza yapan araçlara çarpmamak için yaptığı manevra sonrası otoyol üzerindeki orta refüje ardından da kamyonete çarptı.

Kaza sonrası olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanarak kullanılamaz hale gelen aracı söndürürken, kazada 4 kişi ayakta tedavi edilirken, yaralılardan C.A. Balıkesir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Zincirleme kazada 1 araç yandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Zincirleme kazada 1 araç yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Isparta'da Polis Olarak Tanınan Şahsın Hesabına Gönderilen 250 Bin TL Kurtarıldı
    12:20 Isparta'da Polis Olarak Tanınan Şahsın Hesabına Gönderilen 250 Bin TL Kurtarıldı

    Isparta'da kendisini polis olarak tanıtan bir şahıs, İ.H. isimli vatandaşı arayarak adının terör örgütü soruşturmalarına karıştığını söyleyerek hesabına 250 bin TL göndermesini istedi. İ.H., dolandırıldığını anlayarak emniyete ihbarda bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, ilgili banka görevlileriyle işbirliği yaparak vatandaşın hesabından transfer edilen parayı bloke etti. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • Semt pazarında ilgi gören ördek, taksinin çarpması sonucu öldü
    12:19 Semt pazarında ilgi gören ördek, taksinin çarpması sonucu öldü

    İstanbul Mecidiyeköy Gülbahar Mahallesi'ndeki semt pazarında sahibi tarafından pazar alışverişinde görüntülenince sosyal medyada ilgi gören 'Pamuk' isimli ördek, ters yola girdiği belirtilen bir taksinin çarpması sonucu öldü. Ördeğin sahibi ise taksi şoförü hakkında suç duyurusunda bulundu.

  • Kastamonu'da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Kişi Yakalandı
    12:17 Kastamonu'da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Kişi Yakalandı

    Kastamonu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan bir araçta ve içinde bulunan 2 kişinin üzerinde yapılan aramada, 555 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alındı.

  • Amasya'da yapılan aramada uyuşturucu bulunan araçta 4 kişi tutuklandı
    12:16 Amasya'da yapılan aramada uyuşturucu bulunan araçta 4 kişi tutuklandı

    Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan aramada, Ankara'dan uyuşturucu madde getireceği bilgisi üzerine şüphelilerin kullandığı araçta yapılan aramada çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

  • Konya'dan İzmir'e gitmek için yola çıkan 3 düzensiz göçmen Afyonkarahisar'da yakalandı
    12:15 Konya'dan İzmir'e gitmek için yola çıkan 3 düzensiz göçmen Afyonkarahisar'da yakalandı

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sinanpaşa ilçesine bağlı Düzağaç beldesinde bir otomobili durdurarak içerisinde bulunan 4 kişinin kimlik sorgulamasını yaptı. Suriye uyruklu oldukları belirlenen 3 şahsın yurda kaçak yollardan girdikleri ve belgelerinin olmadığı tespit edildi. Şahıslar gözaltına alınırken, aracı kullanan şüpheli de göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Samsun'da Hastaneye Götürülen Yaşlı Kadının İçinde Bulunduğu Otomobil, Doktora Giden Hastanın Otomobiline Çarptı
    12:13 Samsun'da Hastaneye Götürülen Yaşlı Kadının İçinde Bulunduğu Otomobil, Doktora Giden Hastanın Otomobiline Çarptı

    Samsun'un İlkadım ilçesinde, ameliyat için hastaneye götürülen yaşlı kadının içinde bulunduğu otomobil, aynı hastaneye doktora giden hastanın idaresindeki otomobile çarptı. Kazada yaşlı kadın ile eşi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Samsun'da Kumar Oynayanlara İşlem Yapıldı
    12:12 Samsun'da Kumar Oynayanlara İşlem Yapıldı

    Samsun'da polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde kumar oynadıkları tespit edilen 12 şahıs ile iş yeri sahibi 2 kişi hakkında işlem yapıldı. Kumar oynayanlara idari yaptırım uygulanırken, işyeri sahipleri ise 'kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak' suçundan adli işlem gördü. Denetimlerin devam edeceği bildirildi.

  • Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 19 Kişi Yakalandı
    12:10 Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 19 Kişi Yakalandı

    Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, aralarında bir hükümlünün de bulunduğu 19 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, aralarında 'uyuşturucu ticareti yapma' suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlünün de olduğu 19 kişi yakalandı. Adresler ve zanlıların üzerlerinde yapılan aramada, 274 sentetik ecza hapı, 80 gram sentetik uyuşturucu, 13,6 gram esrar, ruhsatsız tabanca, fişekler, 4 hassas terazi ile uyuşturucu kullanım aparatları ele geçirildi. Hükümlünün cezaevine gönderildiği, diğer zanlıların emniyetteki işlemlerinin ise sürdüğü bildirildi.

  • İstanbul'da kargo çekleri operasyonu: 102 şüpheli gözaltına alındı
    12:10 İstanbul'da kargo çekleri operasyonu: 102 şüpheli gözaltına alındı

    İstanbul merkezli 19 ilde düzenlenen operasyonda kargoya verilen çekleri çalan ve kurdukları paravan şirketler aracılığıyla da çeklerin tahsilatını yapan 102 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 2'si avukat 48 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.


Advertisement