Zonguldak'ta 2. Karaelmas Ulusal Briç Turnuvası - Son Dakika
Spor

Zonguldak'ta 2. Karaelmas Ulusal Briç Turnuvası

Zonguldak'ta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Zonguldak Maden Mühendisleri Derneği (Zmmd) ve Zonguldak Briç Spor Kulübü (Zbsk) Tarafından Düzenlenen ve 2 Gün Süren "2. Karaelmas Ulusal Briç Turnuvası" Sona Erdi. Turnuvada Zonguldak Vali Yardımcısı Ahmet Ülkü Aktuğ ve Takım Arkadaşı Yüksel Sucu, Genel Kategoride Birinci Oldu.

15.04.2007 21:14

Zonguldak'ta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Zonguldak Maden Mühendisleri Derneği (ZMMD) ve Zonguldak Briç Spor Kulübü (ZBSK) tarafından düzenlenen ve 2 gün süren "2. Karaelmas Ulusal Briç Turnuvası" sona erdi. Turnuvada Zonguldak Vali Yardımcısı Ahmet Ülkü Aktuğ ve takım arkadaşı Yüksel Sucu, genel kategoride birinci oldu.

Turnuvaya, 14 kez Türkiye Briç Şampiyonu olan milli oyuncu Süleyman Kolata, Avrupa Kulüpler Briç Şampiyonu Belis Atalay, Bayan Milli Takım oyuncusu Filiz Uygan Erdoğan, Milli Takım oyuncusu Fikret Aydoğdu ile Dünya IMP Briç Sampiyonu Tezcan Şen gibi çok sayıda önemli ve milli oyuncu katıldı.

Yapılan müsakalarda, genel kategoride Zonguldak Vali Yardımcısı Ahmet Ülkü Aktuğ-Yüksel Sucu birinci, Muhsine Sucuoğlu-Ahmet Uçar ikinci, Milli oyuncu Filiz Uygan Erdoğan ve Coşkun Keskin ise üçüncü oldu.

Karışık kategoride milli briççiler Süleyman Kolata-Olcay Güneş birinci, bayanlar kategorisinde Seval Başgül- Zühra Yıldız birinci, baylar kategorisinde Mustafa Yurdakul-Abdülselem Başel birinci oldu.

Dereceye girenlere, kupa ve ödülleri düzenlenen törenle verildi. Genel kategoride birinci olan Vali Yardımcısı Ahmet Ülkü Aktuğ, turnuva sonrası rahatsızlanması nedeniyle törene katılamadı. Yüksel Sucu, kendi ve takım arkadaşı Vali Aktuğ'un şampiyonluk kupasını, Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan'ın elinden aldı.

(SD-AK-İK-SN-S)

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Zonguldak'ta 2. Karaelmas Ulusal Briç Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement