Casual Erkeklerde Yeni Trend Kangaroos - Son Dakika
Kadın

Casual Erkeklerde Yeni Trend Kangaroos

Casual Erkeklerde Yeni Trend Kangaroos

Sonbahar-kış koleksiyonunda yer alan seri; spor ve klasik kıyafetlerle bütünlenebilen modelleriyle dikkat çekiyor.

02.02.2012 22:42

Dünyanın ilk cepli ayakkabısı KangaROOS, şık tasarımlarıyla satıldığı her ülkede olduğu gibi Türkiye'de de yoğun ilgi görüyor. Markanın, doğanın renklerini taşıyan yeni sezon koleksiyonunda "casual" giyimi tercih edenlere hitap eden modeller hemen göze çarpıyor. Günlük yaşamdaki rahatlığını, şıklıkla birleştirip iş yaşamına, özel toplantılara ve davetlere de taşımayı seven erkekler için KangaROOS, birçok tasarım hazırladı.

KangaROOS'un renkli, dinamik ve fonksiyonel tasarımlardan oluşan yeni sezon koleksiyonunda nubuk-deri karışımı modeller öne çıkıyor. Tek renklilerin yanı sıra bu sene çok moda olan iki renk kombinasyonuyla hazırlanan modeller de koleksiyonun gözdeleri arasında yer alıyor.

Rahatlığı ön planda tutan ayakkabı ve bot modellerini, spor kıyafetlerle olduğu gibi klasik kıyafetlerle de kullanarak kendi tarzını yaratmayı sevenler KangaROOS'un trendy çizgiler taşıyan koleksiyonundan gönlünce seçim yapabiliyor.

KangaROOS ürünleri tüm Türkiye'de Esem Spor'un 300'ü aşkın satış noktasının yanı sıra; Ayakkabı Dünyası ile Intersports mağazalarında ve Kardium AVM'de açılan Esem Sport mağazasında satışa sunuluyor.

Esem Spor Giyim

1977 yılında Emin Cankurtaran tarafından Cankurtaran Holding bünyesinde kurulan Esem Spor; Adidas, Fila, Arena, Slazenger ve le coq sportif gibi dünyaca ünlü spor giyim markalarının Türkiye distribütörlüğünü yaptı. Non-athletic ayakkabı sektöründe de Bata, Clarks, TBS, Skechers, Diesel marka ayakkabıların distribütörlüğünü yaparak çok markalı yönetim ve çok markalı spor perakendeciliği konusuna öncülük etti.

1995 yılında %16'sı halka açılan Esem Spor, halen İMKB'de işlem gören ilk ve tek spor giyim ve ayakkabı firması. Merkezi İstanbul'da olan şirket; şu anda Slazenger ve KangaROOS lisansörlüğünü devam ettiriyor. Esem Spor, yapılanma çalışmalarıyla birlikte, bünyesine yeni dünya markalarını katmaya hazırlanıyor. Esem Spor bünyesindeki markalar Kardium AVM'de yer alan Esem Sport mağazasında; KangaROOS koleksiyonu da Ayakkabı Dünyası ile İntersports'ta satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Casual Erkeklerde Yeni Trend Kangaroos - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement