Enerji dolu 4 müzikal film - Son Dakika
Kadın

Enerji dolu 4 müzikal film

Enerji dolu 4 müzikal film

Yaz ayının güneşi, denizi ve sıcağı bol olan şu günlerinde eğer tatile çıkamadıysanız muhtemelen günlerinizi film izleyerek değerlendiriyorsunuz. Modern dünyanın bu hızlı temposu içinde kaybolsak da aslında müzik ve dans ruhumuzun dinginliği için çok önemli.

01.08.2019 13:59  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sizin için içinizi kıpır kıpır edecek ve belki de çimlerde dans etmeyi istemenizi sağlayacak 4 harika müzikal film derledik.

1. GOOD MORNING – SINGING IN THE RAIN (1952)

1952 yapımı Singing in the Rain'in başrollerinde usta oyuncular Gene Kelly, Donald O'Connor ve Debbie Reynolds yer alıyor. İkonik yağmurda dans etme sahnesiyle hafızalara kazınan bu film, içinde birçok enerjik ve eğlenceli sahneyi de barındırıyor.

Enerji dolu 4 müzikal film

2. BORN TO HAND JIVE – GREASE (1978)

John Travolta ve Olivia Newton-John'un başrollerinde yer aldığı Grease şüphesiz müzikal film denildiğinde ilk akla gelenlerden. Eğlenceli bir aşk macerasını anlatan bu yapım tam bir gençlik şöleni.

Enerji dolu 4 müzikal film

3. TIME OF MY LIFE – DIRTY DANCING (1987)

Başrollerini Patrick Swayze ve Jennifer Grey'in üstlendiği kült müzikal filmlerinden biri lan Dirty Dancing, en iyi şarkı Oscar ödülüne sahip bir yapım. Bir dans öğretmeninin katıldığı yaz kampını anlatan film hoşça vakit geçirmenizi hedefliyor.

Enerji dolu 4 müzikal film

4. DANCING QUEEN – MAMMA

Diğer filmlere göre biraz daha yeni sayılabilecek Mamma Mia filmi, yıldız kadrosuyla izleyicilerine adeta bir görsel şölen sunuyor. Kadrosunda Meryl Streep, Amanda Seyfried, Christine Baranski gibi yıldızları barındıran film, müzikal film kategorisinin en sevilen yapımlardan birisi.

Enerji dolu 4 müzikal film

Son Dakika Kadın Enerji dolu 4 müzikal film - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement