Godiva'dan Bebekler İçin Keyifli Koleksiyon - Son Dakika
Kadın

Godiva'dan Bebekler İçin Keyifli Koleksiyon

Godiva\'dan Bebekler İçin Keyifli Koleksiyon

Yeni doğan bir bebeğin yakınlarına armağan edilecek en tatlı hediyeler, Godiva’nın leziz koleksiyonunda gizli...

10.04.2012 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Godiva, bebek bekleyen ya da yeni doğum yapan yakınlarının mutluluğuna leziz bir katkı yapmak isteyenler için özel bir koleksiyon hazırladı. Godiva tutkunları pembe ve mavi olarak hazırlanmış bebek koleksiyonuyla, hayatın en tatlı anlarında da sevdiklerine güzel bir armağan vermenin keyfini yaşayacaklar. Türkiye'de geliştirilen koleksiyon çok sevildiği için Avrupa'daki Godiva mağazalarında da satışa sunulacak.

Godiva'nın bebek koleksiyonu için özel olarak emzik ve sevimli ayı şekillerinde tasarlanan mavi ve pembe kutularını, el yapımı trüf ve pralin trüf çikolatalarıyla doldurabilir, çikolatanın keyfini sürdükten sonra tatlı bir anı olarak bu sevimli kutular ile bebeğinizin odasını süsleyebilirsiniz. Ayrıca bebek bekleyen anneler de, baby shower partileri için tasarlanan stantlarda sevdikleriyle bu özel koleksiyonu paylaşabilirler. El yapımı trüf ve pralinlerle bezeli, pembe ve mavi renklerdeki klasik royal box kutuları özel bir hediye seçmek isteyenler için ideal. Godiva tutkunları, birbirinden güzel deri kutular arasından da seçim yapabilirler.

Godiva Bebek Koleksiyonu, Godiva'nın Nişantaşı, Akmerkez, Suadiye, Harvey Nichols, Bebek ve İstinyepark mağazalarında çikolataseverleri bekliyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Godiva'dan Bebekler İçin Keyifli Koleksiyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement