KAFT'tan Hayatı Müzikle Kucaklayanlara "Dervishade" - Son Dakika
Kadın

KAFT'tan Hayatı Müzikle Kucaklayanlara "Dervishade"

KAFT\'tan Hayatı Müzikle Kucaklayanlara "Dervishade"

İçinde bir fikir olan tasarımları ve özenle hazırlanmış ürünleriyle fark yaratan tasarım markası KAFT, Original tişört koleksiyonuna Dervishade isimli yeni tasarımını ekledi.

15.07.2015 15:28

'Hayatı müzikle kucaklayanlara' seslenen ve KAFT ekibinin hayat verdiği tasarım, bir sufinin yaşam yolculuğundan ilham alınarak hazırlandı. Tıpkı KAFT'ın Original koleksiyonundaki diğer modeller gibi yoğun sanatsal çizgiler taşıyan Dervishade'in üretiminde birinci sınıf kalitedeki penye kumaş ve emprime baskı tekniği kullanıldı. Özgün tasarımlarıyla beğeni toplayan KAFT'ın Dervishade tasarımına KDV dahil 39 TL'lik fiyatıyla www.kaft.com adresinden ulaşılabiliyor.

Farklı ve yaratıcı tasarımlarıyla sıradan bir tişört markası olmanın ötesine geçen KAFT, Original koleksiyonuna Dervishade isimli yeni tasarımını ekledi. Bir sufinin yaşam yolculuğunda müzik ile bütünleşmesinden ilham alınarak tasarlanan Dervishade, KAFT'ın Original koleksiyonunun diğer ürünlerinde olduğu gibi belirgin sanatsal çizgiler taşıyor.

Özgün bir tasarıma sahip olan Dervishade, yumuşak ve esnek dokulu birinci sınıf kalitedeki penye kumaştan üretildi. KAFT'ın bütün Original koleksiyonu tişörtlerinde olduğu gibi yıkama özelliklerine uyulduğunda çekme yapmayan ve formunda bozulma olmayan Dervishade'in baskı aşamasında ise emprime tekniği kullanıldı. İnsan sağlığına zarar vermeyen organik ve sertifikalı boyaların uygulandığı emprime tekniği ile baskının tişörtle bütünleşmesi ve daha uzun ömürlü olması sağlandı.

Rahat, dökümlü ve dokunulduğunda yumuşak bir his veren yapısıyla en sıcak yaz günlerinde ferah hissettirmeyi başaran Dervishade'e, KDV dahil 39 TL'lik fiyatıyla www.kaft.com adresinden ulaşılabiliyor.

KAFT Hakkında

Fark yaratan tasarımlara imza atan KAFT, 2010 yılında estetik, çarpıcı ve mükemmel tasarım ürünler yaratmak amacıyla idealist bir ekip tarafından kuruldu. KAFT; özünde bir fikri taşıyan, özenerek hazırlanmış, farklı ve yaratıcı ürünlere sahip bir tasarım markasıdır. Sıradanlıktan hoşlanmayan, estetik kaygısı olan, popüler kültürden uzak ve sanatsever bir kitleye hitap eden marka, ilk aşamada tişört tasarımlarıyla ön plana çıksa da tasarımlarını uyguladığı kapşonlu, çanta ve poster gibi farklı ürünlerle de beğeni kazanıyor. Türkiye'nin sınırlarını aşıp 56 farklı ülkeye ulaşmış olan KAFT imzalı tasarımlara, bazı butik mağazalardan ve www.kaft.com adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kadın KAFT'tan Hayatı Müzikle Kucaklayanlara 'Dervishade' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement