Kars'tan getirilen kazla yarışmada birinci olan kadınlar Bilecik'te hünerlerini sergiledi - Son Dakika
Kadın

Kars'tan getirilen kazla yarışmada birinci olan kadınlar Bilecik'te hünerlerini sergiledi

Bilecik Halk Eğitim Merkezi aşçılık bölümü kursiyerleri tarafından düzenlenen yemek yarışmasında Kars'tan getirilen kazla yarışmayı kazanan Melek Gören, jüri üyelerini kendinden geçirdi. Yarışmaya katılan 19 yarışmacının birbirinden güzel yemekleri jüri üyelerinin beğenisine sunuldu. Gören, kaz tirit yemeğiyle birinci olurken, diğer dereceye girenler de ödüllendirildi.

12.06.2023 12:49

Kadınlar hünerlerini sergiledi, Kars'tan getirttiği kazla yarışmada birinci oldu

Bilecik'te Halk Eğitim Merkezi aşçılık bölümü kursiyerleri hünerleri sergiledi

19 yarışmacının katıldığı yemek yarışmasında jüri üyeleri kendinden geçti

Evlilik yıldönümünde yarışmada birinci olan Melek Gören;

" Yemeğim Kars'tan kaz getirttirmiştim, ondan güzel bir uygulama yaparak, kendimce sunum hazırladım ve birinci oldum"

BİLECİK - Bilecik'te düzenlenen yemek yarışmasında Kars'tan getirtildiği kaz ile yaptığı yemekle birinci olurken, jüri üyeleri yemek tadarken kendilerinden geçti.

Bilecik Halk Eğitim Merkezi aşçılık bölümü kursiyerleri tarafından Öğretmen Evi'nden dönem sonu etkinlikleri kapsamında yemek yarışması düzenlendi. Kursu veren öğretmenleri Nuri Özcan ve Samet Özlü yönetimindeki 19 kursiyerin katıldığı yarışmada birbirinden güzel et ağırlıklı yemekler 5 jüri üyesinin beğenisine sunuldu. Jüri üyelerinden hayran kaldığı yemekleri tadımlarında kendilerinden geçtiler. Kars'tan getirtildiği kaz ile yaptığı içli pilav üzerinde kaz tirit yemeğiyle yarışma birinci Melek Gören olurken, Nurgül Yılmaz ikinci, Betül Taşçı ise üçüncü oldu. Halk Eğitim Merkezi Reşat Avcı ve ekibi tarafından düzenlenen yarışma katılım sağlayanlar tarafından takdir gördü.

" Yemeğim Kars'tan kaz getirttirmiştim, ondan güzel bir uygulama yaparak, kendimce sunum hazırladım ve birinci oldum"

Evlilik yıldönümünde yarışmada birinci olan Melek Gören, aşılık kursuna ocak ayından beri geldiğini anlatarak, "Ben mutfağa çok yakınım annemden dolayı babamdan dolayı mutfağa çok alışkınlığım var. Buradaki hocalarımı ve kursiyer arkadaşlarımızla büyük bir aile olduk. Çok güzel anılarımız var çok güzel yemeklerimiz çok güzel tatlarımız oldu çok güzel uygulamalarımız oldu. Kardeş gibi buralara kadar geldik. Çok güzel yemekler gördük aynı zamanda bugünde bir yarışma yaptık çok güzel bir yarışmaydı. Adaletli bir yarışmaydı. Arkadaşlarımla beraber birbirinden güzel yemekler tattık. İnşallah hepimiz hakkını vermişizdir. Yemeğim Kars'tan kaz getirttirmiştim, ondan güzel bir uygulama yaptım. Kendimce sunum hazırladım ve birinci oldum. Bugün ikinci bir sürprizde eşimden geldi yıldönümümüzü kutladı" dedi.

Öte yandan dereceye girenlere ödülleri juri üyeleri tarafından takdim edildi.

Kars\'tan getirilen kazla yarışmada birinci olan kadınlar Bilecik\'te hünerlerini sergiledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Kadın Kars'tan getirilen kazla yarışmada birinci olan kadınlar Bilecik'te hünerlerini sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement