Mart Ayı Feng Shui Eğitimleriyle Dolu! - Son Dakika
Kadın

Mart Ayı Feng Shui Eğitimleriyle Dolu!

Mart Ayı Feng Shui Eğitimleriyle Dolu!

Feng Shui ile ilgili merak ettikleriniz, Çin astrolojisi & I Ching, Luo Pan kullanma becerileri ve daha neler neler... Acele edin, kontenjan sınırlı.

01.03.2012 10:30

Mart ve Nisan ayları eğitimlerle dolu dolu. Yerlerinizi şimdiden ayırtın.

17, 18 Mart 2012

Yoğun Temel Feng Shui Eğitimi

Yüksek standartta Feng Shui öğrenmek ve uygulamak isteyenler için. Ekim 2012'de düzenlenecek olan Grand Master Raymond Lo'nun eğitimine kuvvetli bir altyapı sağlar. Bu konuda ilerlemek isteyenler için kaçırılmaması gereken bir eğitim.

31 Mart 2012

çin astrolojisi ve & I Ching'e giriş

Kendinizi ve çevrenizdekileri daha iyi anlamak, hayat akışımızdaki şans evrelerini görmek ve yanıt aradığınız sorularla ilgili öngörülerde bulunmak. İşte çin kültürünün belki de en eski hazineleri. Bu tek günlük giriş kursu konuyu daha iyi anlamanıza olanak tanıyacak ve bir üst basamak olan uzmanlık kursuna altyapı sağlayacaktır.

1 Nisan 2012

Uğurlu günlerin seçimi

Kar duyuruları nedeniyle ertelediğimiz bu kursu güzel bir bahar gününe aldık. Evlilik, sözleşme, açılış, taşınma, tedavi, ameliyat gibi önemli günlerinizde iyi bir gün seçmek o günün çok daha kolay ve başarılı geçmesini sağlar.

7 Nisan 2012

çizim ve Luo Pan kullanma becerileri

Bazı planlar oldukça komplike olabiliyor. Bu kursta ön cepheyi seçme, zor planlarda yönleri bulma, basit çizim ve bilgisayarda yapabileceğimiz uygulamalara yoğunlaşıyoruz. Pusula kullanmakta zorluk çekenler becerilerini bu kursta arttırabilirler.

Eğitimlerde karşılaşacağınız Feng Shui'nin Türkiye'deki duayenlerinden Esra Koyuncu'nun 'Feng Shui Pusula İçinizde' adlı kitabı da Türkçe'de yazılan ilk özgün Feng Shui kitabı olma özelliğini taşıyor.

Eğitimlerle ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Mart Ayı Feng Shui Eğitimleriyle Dolu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement