Sonbaharın En Özel Güzellik Ürünleri! - Son Dakika
Kadın

Sonbaharın En Özel Güzellik Ürünleri!

Sonbaharın En Özel Güzellik Ürünleri!

Yazın bittiği sonbaharın başladığı bugünlerde, güzelliğinize güzellik katacak en özel ürünleri sizler için seçtik!

03.10.2012 15:30  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Estee Lauder - Pure Color Blush

Estee Lauder'in kreatif makyaj direktörü Tom Pecheux : "Aydınlığı ve şeklini vurguladığınızda yanaklarınız tekrar hayat bulacaktır — bu aslında bir kadını tanımlayan şeydir." diyerek ifade ediyor allığın önemini. Estee Lauder'in yeni yarattığı allık Pure Color, geliştirilmiş formulü ile elmacık kemiklerinizi gün boyu sürecek doğal, ve parlak bir görünüme kavuşturuyor. 9 renk seçeneği ile cilde ışıltı ve kadınsı bir parlaklık katıyor. İçeriğinde kullanılan True Vision™ Teknolojisi ile gördüğünüz renk ile sürdüğünüz rengin birbirinin aynı olduğunu göreceksiniz.Pure Color Blush cildinize yararlı antioksidan kompleksler Amerikan üzümü ve Kurt üzümü özleri de içeriyor . "Aydınlatıcı Optik" Teknolojisi yanaklara doğal parlaklık ve dolgunluk kazandırarak içten ışıldama sağlıyor.Hafif formülü cildi kurutmuyor, pürüzsüz ve ayarlanabilir kapatıcılık sağlıyor.

Sofistike Büyük Boy Palet

Büyük boy ikonik palet, büyük boy lüks altın kompakt allığınız ile farklı makyaj oyunları yapmanıza olanak sağlayacaktır.

Özel fırçası özellikle Pure Color allık ile kullanılmak için geliştirilmiştir. Formülü parlaklık, pürüzsüz uygulama, maksimum kalıcılık ve ayarlanabilir rengin mükemmelliğini sağlar.

Armani Code Parfüm - kadın ve erkek için

Armani Code Homme

üst notaları bergamut ve ağaçkavunu, orta notaları zeytin çiçeğinin aromatik ve anason esansı, alt notaları ise gayak ağacı ve tonka tohumunun dip ve sıcak notaları oluşturuyor.

Armani Code Femme

Turunç ve acı portakal esanslarından oluşuyor. Baz notasında bulunan bal-vanilya karışımı kokuya kadifemsi bir yumuşaklık veriyor.

Armani - Holiday Look White Night göz paleti

Bu koleksiyon 'ayışığının kar kristalleri üzerindeki zarif yansımaları' ndan ilham alınarak yaratılmış. Armani'nin uluslar arası makyaj artisti Linda Cantello beyaz farı aydınlatıcı olarak ya da göz farının üzerine gölgelendirme amaçlı kullanabileceğinizi söylüyor. özellikle gri isli gözlerin üzerinde beyaz farı kullanmayı çok sevdiğini, bunun kendisine, çıplak ama aynı zamanda giyinik olmanın şaşırtıcı kombinasyonunu anımsattığını söylüyor.

Lancome - Visionnaire - İleri düzey cilt düzeltici serum

Satışa sunulmaya 2011 yılında başlanan Visionnaire, kısa sürede Avrupa'nın 1 numaralı cilt düzeltici serumu haline geldi. Hatta mayıs ayından itibaren erkekler tarafından da kullanılabilir olduğu duyuruldu ve böylece traş sonrası nemlendirici kullanan erkeklerin rutinine de eklendi. Düzenli kullanım sonucu gözenekler daha sıkı bir görünüme kavuşuyor, cilt tonu eşitsizlikleri azalıyor ve koyu lekeler ile savaşıyor.

Cacharel - Catch Me Parfüm

Mandalina, turunç, portakal çiçeği, yasemin, zambak, badem sütü ve amberden oluşan notaları, çiçeksi bir ışıltı vaad ediyor. Şampanya köpüğünü andıran şişesi oldukça hoş bir tasarıma sahip.

Lancome - Genifique Light Pearl

Günümüz kadını zamanının birçoğunu bilgisayar karşısında geçiriyor, uzun saatler çalışma, uykusuzluk, stresli yaşam sadece göz çevresini değil gözün içini de etkiliyor. Gün içersinde gözde kuruluk hissi ve kızarıklıklar oluşuyor, gözler küçülüyor ve göz rengi belirginliği kaybediyor. İlk defa bir göz bakım ürünü göz çevresine uygulanmasına rağmen gözün içerisine etki ediyor. 50 kadının üzerinde yapılan testlerde bir aylık kullanım sonrasında göz kızarıklığında azalma ve göz beyazında aydınlanma olduğu ortaya konuluyor.

*Klinik çalışmalar ve kişisel değerlendirme - 34 kadın - 8 hafta

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Sonbaharın En Özel Güzellik Ürünleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement