Türk Kahvesi Bu Makinelerle Çok Pratik! - Son Dakika
Kadın

Türk Kahvesi Bu Makinelerle Çok Pratik!

Türk Kahvesi Bu Makinelerle Çok Pratik!

Bol köpüklü, nefis bir Türk kahvesi hazırlayan hünerli makineler...

15.05.2012 19:00  Güncelleme: 08:00

Sizin için en pratik ve en lezzetli Türk kahvesini yapan makineleri seçtik...

Arzum AR 329 Türk Kahvesi Robotu

Hoş sohbetlere ve kalıcı dostluklara sebebiyet veren, lezzetli sonuçlar doğuran kave robotu, paslanmaz çelik gövde ve kapağa sahip. 360 derece dönebilme özelliğinin yanında kablosuz olarak kullanılabiliyor da. Susuz çalışmayı öneleyen eminyet sistemi, ergonomik tutma sapı da diğer detaylarından. 4 fincan kapasitesindeki AR 329, 1000 Watt gücünde. Siyah veya bordo renk tercih edebilirsiniz.

Arçelik K-3190 Telve

Size üç haber var. üçü de yeni teknoloji. Biri, kahveyi su püskürterek karıştırıyor. Diğeri pişerken taşmayı önlüyor. üçüncüsü de pişmeyi algılıyor. Bunların hepsi de Arçelik Telve'de birleşiyor. Cook sense teknolojisi ile taşırmadan bol köpüklü gerçek Türk kahvesi lezzeti sunan Tük Kahve Makinesi K-3190'da ışıklı uyarı, otomatik su alımı ve ölçü kaşığı da var. Cezvede kullanılan malzeme, alüminyum. Tek tuşla kontrol edebiliyorsunuz.

Tefal Coffee Expert

İki farklı pişirme konumu sayesinde beğendiğiniz lezzeti yakalamak için hızlı ya da yavaş pişirme şansı sunan Tefal Coffee Expert, böylece hazırlayacağınız fincan sayısına göre pişirme hızınızı da ayarlayabilmenizi sağlıyor. Türk kahvenizin tam zamanında ve tam kıvamında pişmesini istiyorsanız, Tefal Coffee Expert'e de bir şans vermelisiniz.

King P44 Cezvem

50 yılı aşkın süredir güvenilir kalite, uygun fiyat ve yılların deneyimi ile ürün yelpazesini giderek genişleten King markasının P44 Cezvem Türk Kahvesi makinesi, 360 derece dönebilen kablosuz tabana sahip. Kolay temizlenebilen paslanmaz çelik gövdesi aynı zamanda oldukça şık da gözüküyor. 800 Watt gücündeki P44, 300 mililitre kapasiteye sahip ve rezistansı gizli.

Bayıner

Sıcak içecekte uzman markalardan biri olan Bayıner'in tam otomatik 4 fincan kapasiteli Türk Kahvesi Makinesi, otomatik olarak soğuk suyu, kahve ve şekerle bol köpüklü nefis Türk Kahvesi yapıp fincanlara servis yapıyor. Sadece kahve yaparken çalışıyor, bu yüzden emniyetli de. Bayıner, Türkiye 'nin sayılı sıcak içecek cihazları üreten firmalardan biri.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Türk Kahvesi Bu Makinelerle Çok Pratik! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement