Ünlülerin En Doğal Ev Halleri - Son Dakika
Kadın

Ünlülerin En Doğal Ev Halleri

Ünlülerin En Doğal Ev Halleri

Yerli ya da yabancı ünlülerin ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmadığını sanıyorsanız büyük bir yanılgı içindesiniz.

13.11.2017 11:05  Güncelleme: 11:09

Televizyonda, podyumda veya sahnede gördüğümüz ünlü isimler yeri geldiğinde ellerine eldivenlerini takıp toz bezini alıp temizliğe başlıyor. Ya da 71 yaşındaki Ajda Pekkan gibi mutfağa girip yemek yapıyorlar. İşte ünlülerin ev halleri...

AJDA PEKKAN

71 yaşındaki sanatçı Ajda Pekkan, Instagram hesabından yemek yaparken çekilen fotoğrafını paylaştı. Pekkan fotoğrafı paylaşırken "Yemek de yaparım kariyer de. Ajda'nın Mutfağı" notunu düştü.

NESLİHAN ATAGÜL

2016 yılı temmuz ayında Kadir Doğulu ile evlenen Kara Sevda'nın Nihan'ı Neslihan Atagül'ün takipçilerine 'günaydın' mesajı veriyor. 24 yaşındaki Atagül omlet pişiririyor.

DERYA ŞENSOY

Tatil için Bodrum'a giden ve arkadaşlarının kendisini eve kapadığı söyleyen Derya Şensoy Instagram hesabından bu kareyi paylaştı. Şensoy bu karenin altına "Tatildeyim yanlış anlama. annneeeee beni çalıştırıyolar burda" notunu düştü.

CEYDA DÜVENCİ & BÜLENT ŞAKRAK

Kışlık konserve hazırlığı içinde olan Ceyda Düvenci, bu anları sosyal medya hesabından şöyle paylaştı: "Kışlık domates hazırlığımız da tamam. Önce komşu ile küçükkuyu pazarına gidilir. 50 kg mis kokulu çanakkale domatesi alınır. Doğrucaaaa eve gelinir. Başlanır bir güzel kabuklar soyulup doğranmaya. Hepsi tencere üstünde yapılır kiiii suyu ziyan olmasın. Sonra tuz eklenip kaynatılır veee kavanozlanıp tersten kapatılıp bekletilir. Kışın keyifle yeniiirrrr. Afiyet bal şeker olsun..."

ATA DEMİRER

Çektiği videoda balık pişiren 44 yaşındaki oyuncu, takipçilerine tarif verirken şu sözleri dile getirdi: "Efendim bugün fena kavurma yapıyoruz. Gel bak gel faciayı gör. Burada cinayet var şu an. Ama balığın hakkını vermek lazım. O yüzden biraz öldürdükten sonra muhakkak kapak kapatacağız. Azcıkta ev salçası koyalım mı sevgili misafirler?"

ELÇİN SANGU

Sangu, Instagram hesabından sık sık köpeğiyle fotoğraf paylaşıyor. 32 yaşındaki daha öncede evde çekilen bir fotoğrafının altına şu notu düştü: Ev, kalbin olduğu yerdir.

CANER ERKİN-ŞÜKRAN OVALI

Birbirlerine olan aşklarını her fırsatta dile getiren ikili, sosyal medyada birbirinden romantik paylaşımlara imza attı. Caner Erkin Instagram'dan paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: "Kendimi buldum seninle... Senin o güzel kalbinle, güzelliğinle, iyiliğinle ve karakterinle... Benim hayatıma giren bir meleksin. Nefes aldığım sürece hep seni yanımda eşim, dostum, hayatım olmanı istiyorum... Kadınım iyi ki varsın!"

Şükran Ovalı ise evde çekilen fotoğrafı "Gülmelerimiz karışsın birbirine... Vazgeçmeyelim ne bizden, ne gülümsemekten... iyi ki buldun beni! Sabrettin ,vazgeçmedin ... Seni tanıdığım her ana şükürler olsun... Çok seviyorum seni eşim ,yoldaşım, kıymetlim. Dilerim ki umut olsun aşka aşkımız.. Bir ömür sürsün sevgimiz" notu ile paylaştı.

BERGÜZAR KOREL

Küçüklüğünden beri mutfağa meraklı olduğunu her fırsatta dile getiren Bergüzar Korel, vakit buldukça mutfağa girip yemek yapıyor.

PELİN KARAHAN

'Yeter' dizisinin Aylin'i oyuncu Pelin Karahan'ın oğlu ile ev hali.


Kaynak: mahmure.hurriyet.com.tr

Son Dakika Kadın Ünlülerin En Doğal Ev Halleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement