Van Büyükşehir Belediyesi Kadına Yönelik Şiddete Karşı Seminer Düzenledi - Son Dakika
Kadın

Van Büyükşehir Belediyesi Kadına Yönelik Şiddete Karşı Seminer Düzenledi

Van Büyükşehir Belediyesi Kadına Yönelik Şiddete Karşı Seminer Düzenledi

Van Büyükşehir Belediyesi, 'Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' etkinlikleri kapsamında Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde seminer düzenledi. Seminere, Vali Yardımcısı, belediye yetkilileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kadınlar katıldı. Seminerde, kadına yönelik şiddetin kültürel kökeni anlatıldı.

28.11.2023 14:56

Van Büyükşehir Belediyesi 'Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' etkinlikleri kapsamında seminer düzenledi.

Van Büyükşehir Belediyesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde gerçekleştirilen seminer yoğun katılımla gerçekleşti. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Tatar'ın konuşmacı olarak katıldığı seminere Vali Yardımcısı Murat Yayabası, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsmetullah Altun, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kadınlar katıldı.

Seminerde konuşan Doç. Dr. Mustafa Tatar, kadına yönelik şiddetin kültürel kökenini detaylı bir şekilde anlattı.

Plaket takdimi ile sona eren seminerin ardından katılımcılar, kadın kooperatifleri tarafından açılan sergiyi gezdi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Kadın Van Büyükşehir Belediyesi Kadına Yönelik Şiddete Karşı Seminer Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement