Yeni Yıla Güllüoğlu Pastasıyla Girin - Son Dakika
Kadın

Yeni Yıla Güllüoğlu Pastasıyla Girin

Yeni Yıla Güllüoğlu Pastasıyla Girin

Yeni yıla girerken Güllüoğlu markası, birbirinden farklı ve tatta pastaları ile size tatlı anlar yaşatıyor.

06.12.2011 10:51

Özenle seçilmiş malzemeden yapılan pastalar, değişik boy ve seçeneklerde sunuluyor. Yeni yılın ilk saatlerinde Baklavacı Nejat Güllü'nün pastaları yeni yılın tadı oluyor.

Nejat Güllü'nün Güllüoğlu markası baklava ve diğer tatlılarda olduğu kadar pastada da iddialı. Yeni yılın ilk saatlerine pasta keserek girmek ve pastanın lezzetini sevdikleri ile paylaşmak isteyenler Baklavacı Güllüoğlu Nejat Güllü'nün pastalarında aradıkları tüm tatları bulabilecek.

Geleneksel çikolata ve meyveli pastaya yeni bir tat katan Güllüoğlu, modern yorumları ile çok çeşitte pastayı da pastaseverlerin beğenisine sunuyor. Özellikle Gaziantep'in özel fıstıklarının tatlandırdığı çikolatalı pastalar, Güllüoğlu'nun vazgeçilmezleri arasında yerini aldı. Pastalarında kendi ürettikleri pandispanyanın doyumsuz lezzetini katan Güllüoğlu'nun özellikle frambuazlı parfesi ise, meyveli pasta severlerin ilk tercihi. Parça çikolatanın farkını bilenler yoğun çikolata tadından hoşlananlar ise bu yıl da Güllüoğlu'nun ganaj pastası olmadan bir kutlama gerçekleştiremeyecek. .

Herkesin asla "hayır" diyemediği mozaik yaş pasta, Nejat Güllü'nün Güllüoğlu'nda daha başka bir anlam kazanıyor. Tereyağının krema ve erimiş çikolata ile buluştuğu mozaik pastada fıstık, bisküvi, rendelenmiş portakal ve çikolata sosu da damakları şenlendiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Yeni Yıla Güllüoğlu Pastasıyla Girin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement