Youtube Türkiye'nin makyaj kraliçeleri - Son Dakika
Kadın

Youtube Türkiye'nin makyaj kraliçeleri

Youtube Türkiye\'nin makyaj kraliçeleri

Sosyal medya son yıllarda oldukça revaçta. Özellikle Youtube belki de en popüler ve en çok konuşulan sosyal medya mecrası. Video içerik üreticileri her geçen gün takipçi sayılarını katlarken öyle bir kaç isim var ki hem kendi kategorilerinde hem de tüm izlenmelerde yıllardır zirvedeler.

05.09.2019 15:12  Güncelleme: 16:19

Güzellik - makyaj alanında video çeken başarılı isimler hem kazançlarıyla hem lüks yaşam tarzlarıyla hem de yer yer polemikleriyle oldukça çok konuşuluyor. Herkesin kendi bilgi ve deneyimini konuşturup kendi bacağından asıldığı Youtube evreni oldukça geniş bir dünya.

DUYGU ÖZASLAN

Youtube Türkiye'nin en çok takip edilen ve izlenen kadın Youtuberlarından birisi. Bir buçuk milyonluk bir Youtube ve yine bir buçuk milyonluk bir Instagram kitlesine hitap eden Özaslan Kasım 2013 yılında başladığı Youtube macerasına günden güne arttırdığı ünü ve kazancıyla devam ediyor. Kişisel makyaj tarzıyla genç isimleri oldukça etkileyen ve kendi stilini yaratan başarılı isim, dünyaca ünlü markalarla yaptığı büyük bütçeli anlaşmalarla da biliniyor. Video üretimi dışında bir çok girişimi olan Duygu'nun son olarak markası DoIstanbul oldukça ciddi bir ilgiyle karşılanmıştı. Devamı gelemeyen ve duraksayan markanın sebebini ise yoğun iş temposuna bağlamıştı. Yeni taşındığı büyük evinden tutunda uçsuz bucaksız makyaj koleksiyonuna kadar her şey konuşulması için bir sebep ancak her durumdan önce bilinmesi gereken bir şey var ki, güzel Duygu'nun makyaj yeteneği ve vizyonu.

Youtube Türkiye'nin makyaj kraliçeleri

SEBİLE ÖLMEZ

Youtube'un güzellik ve life-style kategorisinin en eskilerinden birisi Sebile Ölmez. İlk yıllar kullandığı takma adı SebiBebi hala bir çok mecrada nickname'i. Kariyerine blogger olarak sebibebi.com'da başlayan Sebile, oldukça farklı, eğlenceli, canlı ve renkli videolarıyla tanınıyor.2011 yılında ilk video denemelerini başlatan Ölmez, zamanla profesyonelleşen makyaj tarzı ve hayat tecrübesiyle bu mecrada oldukça sözü geçen bir isim. En son kızı Venüs'ün doğumuyla anne-çocuk kategorisine de içerik üretmeye başlayan güzel Youtuber Sebile, adete 'Ben bunda da iyiyim.' dedi.

Youtube Türkiye'nin makyaj kraliçeleri

GÖRKEM KARMAN

Bir diğer eski isim de Görkem Karman. Makyaja ilk başladığı yıllar, ilk marka işbirlikleri, profesyonel işleri, evliliği, anne oluşu, kızı Mercan'ın büyümesi ve daha bir çoğu. Görkem'in takipçileri hep onun hayatının önemli bir yerindeydi ve olan bitenden hep haberdardılar. Kariyerine görkemkarman.com'daki kozmetik ürün inceleme yazılarıyla başlayan Karman, zamanla videoya kaydı ve burada da başarısından söz ettirdi. Son zamanlarda oğluna oldukça vakit ayırıp hesaplarında pek aktif olamasa da Görkemin'in güzellik kategorindeki yeri her izleyici için özeldir.

Youtube Türkiye'nin makyaj kraliçeleri

ECE DİNÇ

Ece Dinç denildiğinde aklınıza önce kedileri daha sonra da capcanlı ses tonu geliyor. Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümü mezunu genç Youtuber, sadece makyaj videoları ile değil, gündeme dair açıklamaları ve aktivist duruşu ile de biliniyor. Beden olumlama hareketini yaygınlaştıma ve tanıtma konusunda oldukça aktif olan Dinç, makyaj konusunda da iddasını ortaya koyuyor. Farklı tarzlarda yaptığı makyajlar ile sektörde oldukça önemli bir yerde olan Dinç'in birkaç yarışmayı birincilikte bitirmişliği bile var. Bir kaç ay önce yaptığı düğünününü de çeşitli paylaşımlar ile yayınlamış ve yine takipçilerinden tam not almıştı.

Youtube Türkiye'nin makyaj kraliçeleri

MERVE ÖZKAYNAK

Merve Özkaynak, Youtube evreninin en sözü geçen isimlerinde başta sayılabilir. Sadece makyaj videoları değil aynı zamanda life-style ve anne-çocuk alanında da çok başarılı içerikler üreten Özkaynak, video kariyerine 2014 yılında başladı. O günden beri farklı birçok girişimi olsada en sevdiği ve artık tam zamanlı iş olarak kabul ettiği Youtube oldu. Mavi gözlerine yakıştırdığı makyajları, soft ancak yer yer iddialı kombinleri ve genelde bütçe dostu oluşuyla herkesin gönlünde taht kurdu.

Youtube Türkiye'nin makyaj kraliçeleri

DANLA BİLİC

Onun için Youtube Türkiye'nin en polemikli ismi diyebiliriz. Lafını hiç sakınmaması ve aklından geçenleri tüm şeffaflığıyla söylemesi Bilic'in en büyük özelliği. Harcamaları, arkadaş ortamı, lüks oyuncakları, aldığı ve verdiği kiloları ile Youtube dünyasının en çok seyredilen ve üzerine en çok konuşulan ismi hiç şüphesiz Danla Bilic'tir. Kurduğu markası 'DANLA' ile küçük yaşta kazancını katlamış olan konuşkan sevimli ve yer yer iddialı isim Bilic, Youtube'un aranan ismi.

Youtube Türkiye'nin makyaj kraliçeleri

Son Dakika Kadın Youtube Türkiye'nin makyaj kraliçeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement