"14. Kuşdili Festivali" - Son Dakika
Son Dakika Logo
Kültür Sanat

"14. Kuşdili Festivali"

"14. Kuşdili Festivali"
30.05.2011 13:30  Güncelleme: 14:25

Giresun'un Çanakçı İlçesi'nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Kuşdili Festivali"nin 14'üncü yapıldı.

İlçeye bağlı Karabörk beldesinin Kuşköy Köyü İlköğretim Okulu Bahçesinde yapılan festivale, Vali Dursun Ali Şahin, AK Parti Grup Başkanvekili Canikli, Çanakçı Kaymakamı Murat Eren, Çanakçı Belediye Başkanı Sebahattin Şenel, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri ve milletvekili adayları ve vatandaşlar katıldı.

Vali Şahin, yaptığı konuşmada, festivale katılmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Giresun'da görev süresinin 2 aya yaklaştığını ifade eden Şahin, "Bu süre içerisinde Giresun'un denizi, yaylaları, ormanları ve kültürel varlıklarıyla eşsiz doğal güzelliklere sahip olan gözlemledim" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat '14. Kuşdili Festivali' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement