33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı - Son Dakika
Son Dakika Logo

33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı

33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı
16.11.2014 18:47

"Sinemamızın 100. Yılı" temasıyla düzenlenen "33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı"na, kitapseverlerin ilgisi son gün de devam etti.

"Sinemamızın 100. Yılı" temasıyla düzenlenen "33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı"na, kitapseverlerin ilgisi son gün de devam etti.

TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan fuarın son gününde, yazarlar okurlarıyla bir araya geldi.

İlker Başbuğ, Sunay Akın, Ayşe Kulin, Cemalnur Sargut, Üstün Dökmen, Rahşan Ecevit, Can Dündar ve Saygı Öztürk'e kitap imzalatmak isteyen okuyucular, zaman zaman yoğunluk oluşturdu.

Türkiye ve yurt dışından 850 yayınevi ile sivil toplum kuruluşunun katıldığı, çok sayıda söyleşi, panel, çocuk etkinlikleri ve dinletiler gerçekleştirilen fuar, bugün sona erecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı - Son Dakika


Advertisement