AASSM'de İtalyan Gecesi: Musici Di Roma - Son Dakika
Kültür Sanat

AASSM'de İtalyan Gecesi: Musici Di Roma

AASSM\'de İtalyan Gecesi: Musici Di Roma

Yarın akşam İzmirli sanatseverlere muhteşem bir konser vermeye hazırlanan İtalya'nın en eski oda müziği topluluğunu Musici Di Roma'ya ünlü müzisyen Halit Turgay eşlik edecek.

09.12.2014 09:46  Güncelleme: 09:54

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, 10 Aralık 2014 Çarşamba günü İtalya'nın en eski oda müziği topluluğunu ağırlayacak.

63 yıl önce kurulan ve İtalyan müziğini dünyaya tanıtan Musici Di Roma topluluğu, dünya turnesi kapsamında İzmir'de de muhteşem bir konser verecek. Topluluğa ünlü müzisyen Halit Turgay da flüt ile eşlik edecek. Büyük Salon'da gerçekleşecek 'I Musici Di Roma ve Halit Turgay' konserinde, Silvio Di Rocco viyolada, Antonio Anselmi, Marco Serino, Ettore Pellegrino, Pasquale Pellegrino, Francesca Vicari ve Gianluca Apostoli kemanda, Massimo Paris viyolada, Vito Paternoster ve Pietro Bosna viyolonselde, Roberto Gambioli kontrabasda, Francesco Buccarella ise cembaloda dinleyiciyle buluşacak. 7.5 ve 15 TL olarak belirlenen konser biletleri Ahmed Adnan Saygun, İzmir Sanat, İsmet İnönü gişeleri ile www.aassm.org.tr adresinden temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat AASSM'de İtalyan Gecesi: Musici Di Roma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement