AB Türkiye Delegasyonu, Cumhuriyet'in 100. kuruluş yılını konserle kutladı - Son Dakika
Kültür Sanat

AB Türkiye Delegasyonu, Cumhuriyet'in 100. kuruluş yılını konserle kutladı

AB Türkiye Delegasyonu, Cumhuriyet\'in 100. kuruluş yılını konserle kutladı

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu, Cumhuriyet'in 100. kuruluş yılı dolayısıyla başkentte düzenlenen konserde bir araya geldi. AB Türkiye Delegasyonu Siyasi Bölüm Başkanı Elçi Müsteşarı Stefano Fantaroni'nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, Ankara'da görevli yabancı misyon temsilcileri ve çok sayıda dinleyici katıldı. Konserde, Candan Erçetin ile Türkiye, İrlanda, Finlandiya, İsveç, İngiltere ve Hollandalı müzisyenlerden oluşan 16 kişilik Avrupa Birliği Oda Müziği solistleri performans sergiledi.

17.09.2023 22:05

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu, Cumhuriyet'in 100. kuruluş yılı dolayısıyla başkentte konser düzenledi.

Bilkent Odeon Gösteri Merkezi'ndeki konsere AB Türkiye Delegasyonu Siyasi Bölüm Başkanı Elçi Müsteşarı Stefano Fantaroni, Ankara'da görevli yabancı misyon temsilcileri ve çok sayıda dinleyici katıldı.

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut'un mesajını okuyan Fantaroni, Türkiye'nin Cumhuriyet'in 100'üncü yılını kutlayacağını belirterek, "Bu tarihi dönüm noktasında hepinizi tebrik ediyorum. Doğum günün kutlu olsun Türkiye Cumhuriyeti." ifadelerini kullandı.

Etkinlik, Candan Erçetin ile Türkiye, İrlanda, Finlandiya, İsveç, İngiltere ve Hollandalı müzisyenlerden oluşan 16 kişilik Avrupa Birliği Oda Müziği solistlerinin konseriyle devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat AB Türkiye Delegasyonu, Cumhuriyet'in 100. kuruluş yılını konserle kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement