Allah'ın Sadık Kulu: "Barla" Güney Afrika'da - Son Dakika
Kültür Sanat

Allah'ın Sadık Kulu: "Barla" Güney Afrika'da

Allah\'ın Sadık Kulu: "Barla" Güney Afrika\'da

Nursi'nin Barla hayatını anlatan Allah'ın Sadık Kulu; "Barla" şimdi de Güney Afrika'da izleyicisiyle buluşuyor.

10.03.2012 13:08

Hollywood'un filmlerinde kullanılan "Motion Capture" tekniğiyle, Türkiye'de üretilmiş ilk uzun metraj 3D animasyon filmi olma özelliğine sahip Allah'ın Sadık Kulu: "Barla" Güney Afrika'da seyircisi ile buluşuyor.

Türkiye'nin En Çok İzlenen Türk Animasyon Filmi

Türkiye'de izlenme rekorları kıran, yakın dönemin en önemli ufuk açıcı mütefekkirlerinden Bediüzzaman Said Nursi'nin Barla hayatını anlatan Allah'ın Sadık Kulu; "Barla" şimdi de Güney Afrika'da izleyicisiyle buluşuyor.

İki milyonu aşan izleyicisi ile Türkiye'de 2011 yılının en çok seyredilen filmleri arasında yer alan Allah'ın Sadık Kulu: "Barla", 10 Mart 2012'de "God's Faithful Servant: Barla" ismiyle Ster Kinekor'un Rosebank'daki Güney Afrika'da The Zone, Canadish Square ve Gateway Comercial sinemalarında vizyona giriyor.

Yapımcılığını Fatih Gök'ün, yönetmenliğini Esin Orhan'ın yaptığı , 3,5 yıllık titiz çalışmanın ürünü olan'' Allah'ın Sadık Kulu: Barla'' Ser Film tarafından hazırlandı. Filmde Bediüzzaman Said Nursi ve talebeleri, tamamen orijinal fotoğraflarından faydalanılarak üç boyutlu olarak modellendirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Allah'ın Sadık Kulu: 'Barla' Güney Afrika'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement