Ataol Behramoğlu, Orhan Aydın ve Suavi Paris'te Yılmaz Güney'in mezarını ziyaret etti - Son Dakika
Kültür Sanat

Ataol Behramoğlu, Orhan Aydın ve Suavi Paris'te Yılmaz Güney'in mezarını ziyaret etti

Ataol Behramoğlu, Orhan Aydın ve Suavi Paris\'te Yılmaz Güney\'in mezarını ziyaret etti

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre Ataol Behramoğlu, Orhan Aydın ve Suavi, Paris'te Yılmaz Güney'in mezarını ziyaret etti. Mezarı başında konuşan Behramoğlu, Güney'in Türkiye'nin kalbine gömülü olduğunu belirtirken, Suavi ise Güney'i saygıyla anarak selamladı. Farah Zeynep Abdullah'ın Güney hakkındaki yorumları ise çevrede farklı tepkilere neden oldu.

17.09.2023 00:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre Ataol Behramoğlu, Orhan Aydın ve Suavi Paris'te Yılmaz Güney'in mezarını ziyaret ettiler.

yilmazguney-mezar.jpg

Mezarı başında konuşan Ataol Behramoğlu "Yılmaz Güney gibi muhteşem bir enerjinin burada, bu taşın altında olduğuna insan inanamıyor. Ama asıl gerçek, Yılmaz Güney'in kişiliğiyle, yapıtıyla, her şeyiyle Türkiye'nin kalbine gömülü olduğudur" dedi.

Suavi ise Güney'in anısı önünde ben de saygıyla eğildiğini belirterek, "Güneşin hiçbir zaman balçıkla sıvanmayacağına olan inancımla, Yılmaz Güney'i sevenleri dostça selamlamak istiyorum" şeklinde konuştu.

orhanaydin-ataolbehramoglu-suavi.jpg

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın Yılmaz Güney hakkında yaptığı yorumlar için bir kısım çevre eleştirirken bir kısım çevrede destek vermişti.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Kültür Sanat Ataol Behramoğlu, Orhan Aydın ve Suavi Paris'te Yılmaz Güney'in mezarını ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement