Bandırma Müftüsü Hamdi Gevher Açıklaması - Son Dakika
Kültür Sanat

Bandırma Müftüsü Hamdi Gevher Açıklaması

Bandırma Müftüsü Hamdi Gevher, din konusunda halkı doğru bilgilendirmek zorunda olduklarını söyledi.

08.08.2018 18:24

Bandırma Müftüsü Hamdi Gevher, din konusunda halkı doğru bilgilendirmek zorunda olduklarını söyledi.

Ankara'nın merkez Çankaya ilçesinden Bandırma'ya atanan Müftü Gevher, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gevher, Bandırma'da 200 kişinin üzerinde gönüllü bir din personeliyle görev yaptıklarını vurguladı.

Kendilerinin görevinin öncelikle iyi insanlar yetiştirmek olduğunu anlatan Gevher, şunları kaydetti:

"Bu nedenle görevimiz yalnız cami içiyle sınırlı değildir. Sahaya inerek topluma doğru bilgileri vermek, dini art niyetli kişilerin istismarından çıkarmaktır. Çünkü biz sahayı boş bırakırsak, birileri bu sahayı doldurarak insanların dini duygularını istismar ediyor. İşte bu yüzden ülkemiz, yakın tarihte büyük bir badire atlattı. FETÖ belasını yaşadık, din adına aldatıldık. 17 Aralık'taki girişimin ardından 15 Temmuz'da hain darbe girişimiyle karşılaştık. Bu nedenle din konusunda halkımızı doğru bilgilendirmek zorundayız. Bilgi toplumu oluşturmalıyız. Çünkü cahil insanı aldatmak kolaydır."

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Bandırma Müftüsü Hamdi Gevher Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement