Başkent’te "Beatles" Rüzgarı - Son Dakika
Kültür Sanat

Başkent’te "Beatles" Rüzgarı

Başkent’te "Beatles" Rüzgarı

MFÖ Grubundan Fuat Güner, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Eşliğinde, Başkentlilere "Beatles" Nostaljisi Yaşattı

11.01.2011 14:23

Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, efsanevi rock grubu Beatles'in şarkılarıyla Başkentlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Şef Kemal Günüç yönetimindeki Kent Orkestrası'nın hazırladığı, Alper Cengiz'in solist ve MFÖ'nün ünlü solisti Fuat Güner'in konuk sanatçı olarak katıldığı "The Beatles Şarkıları" konseri Gençlik Parkı Tiyatro Salonu'nda yapıldı. Ankaralıları geçmiş günlere götürerek, 60'lı yılların efsanevi rock grubu Beatles'ın ünlü şarkılarını yorumlayan Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, başarılı performansıyla müzikseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Çeyrek asrı geride bırakan Kent Orkestrası ile birlikte Beatles şarkılarını Başkentliler için seslendiren MFÖ üyesi Fuat Güner, Başkentli müzikseverlerin hınca hınç doldurduğu Gençlik Parkı Tiyatro Salonu'nda dakikalarca ayakta alkışlandı.

Beatles'in unutulmaz şarkılarının yer aldığı konser, solist Alper Cengiz'in, "All you need is love" isimli parçayı seslendirmesiyle başladı. Alper Cengiz, "And I love her" ve Hey Jude "un ardından "Michelle" ile tüm seyircileri anılara sürükledi.

-FUAT GÜNER COŞKUSU-

Salonu dolduran seyircilerin alkışlarla eşlik ettiği Alper Cengiz, konserin ikinci bölümünde MFÖ'nün ünlü solisti Fuat Güner'i sahneye davet etti.

Fuat Güner, Beatles'in nostaljik şarkısı "Yesterday"i salonu dolduran tüm müzikseverlerle birlikte seslendirdi.

Konserde iki Beatles şarkısı seslendiren Fuat Güner, "Gerçekten çok güzel bir konser yaşıyoruz. Bu konseri yapmayı düşünenleri ve emeği geçen herkesi yürekten alkışlıyorum" diye konuştu.

Başkentlilerin büyük ilgisini çeken konserde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Vural ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Selma Okuroğlu, sanatçılar Fuat Güner ve Alper Cengiz'e çiçekler verdi.

Başkentli müzikseverlerin ayakta alkışladığı Fuat Güner ve Alper Cengiz konserin finalinde hep beraber "Dont let me down" şarkısını söylediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Başkent’te 'Beatles' Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement