Borusan Sanat, yılın son haftalarını konserlerle karşılayacak - Son Dakika
Son Dakika Logo
Kültür Sanat

Borusan Sanat, yılın son haftalarını konserlerle karşılayacak

Borusan Sanat, yılın son haftalarını konserlerle karşılayacak
20.11.2023 15:22  Güncelleme: 15:27

Borusan Sanat, BİFO, The Necks, Thomas Ankersmit ve Patrick Walker konserleriyle yılın son haftalarını kutlayacak. The Necks, Borusan Müzik Evi'nde sahne alacak. BİFO ise Nemanja Radulovic ile birlikte Beethoven'ın op.61 Re Majör konçertosunu seslendirecek. Serge Modular'ın 50. yılının kutlanacağı bir konser ve Patrick Walker'ın solo performansı da sanatseverleri bekliyor olacak.

Borusan Sanat, yılın son haftalarını BİFO, The Necks, Thomas Ankersmit ve Patrick Walker konserleriyle karşılayacak.

Chris Abrahams, Tony Buck ve Lloyd Swanton'dan oluşan, Avustralya'nın kült gruplarından The Necks, 25 Kasım'da Borusan Müzik Evi'nde sahnede olacak.

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), 7 Aralık'ta gerçekleştirilecek yılın son konserinde usta kemancı Nemanja Radulovic'e eşlik edecek. Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde gerçekleşecek konserde, keman repertuvarının sevilen yapıtlarından Beethoven'ın op.61 Re Majör konçertosu seslendirilecek. BİFO'yu, Londra Filarmoni Orkestrası, Vancouver Senfoni ve BBC Filarmoni gibi dünyanın önde gelen pek çok orkestrasıyla bir araya gelen George Pehlivanian yönetecek.

Borusan Müzik Evi'nde, 8 Aralık'ta Serge Modular'ın 50. yılının kutlanacağı bir konser sanatseverleri bekliyor olacak. Berlin ve Amsterdam'da yaşayan Thomas Ankersmit'in analog synthesizer, radyo dalgaları ve diğer elektronik ses kaynakları etrafında gelişen çalışmaları müzikseverlerle buluşacak.

Şarkıcı, gitarist ve söz yazarı Patrick Walker ise 9 Aralık'ta "40 Watt Sun" adlı solo performansıyla Borusan Müzik Evi'nde olacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Borusan Sanat, yılın son haftalarını konserlerle karşılayacak - Son Dakika


Advertisement