Burs Kampanyası İçin Özel Bir Konser - Son Dakika
Kültür Sanat

Burs Kampanyası İçin Özel Bir Konser

Burs Kampanyası İçin Özel Bir Konser

Fazıl Say, İTÜ Vakfı Sosyal ve Kültürel Hizmetler Komitesi'nin kuruluşunun 25. yılında, İTÜ öğrencilerine burs desteği sağlamak amacıyla düzenlenen özel bir konserle konuğumuz oldu.

18.12.2013 11:54

Klasik müzik alanında uluslararası gururumuz Fazıl Say, İTÜ Vakfı Sosyal ve Kültürel Hizmetler Komitesi'nin kuruluşunun 25. yılında, İTÜ öğrencilerine burs desteği sağlamak amacıyla düzenlenen özel bir konserle konuğumuz oldu.

Beş kıtada sürdürdüğü konserleriyle her yıl yüz binlerce müzikseverin hayranlığını kazanan, doğu ve batı kültürleri arasında yeni bir köprü kurmayı amaçlayan Fazıl Say, 16 Aralık'ta İTÜ öğrencileri yararına düzenlediğimiz piyano resitalinde dinleyenleri müziğin büyülü evreninde bir yolculuğa çıkardı. Say, Haliç Kongre Merkezi Sadabat Salonu'nu dolduran bini aşkın müziksever için Mozart, Beethoven, Leoš Janáček, Paul Hindemith ve Chopin'in eserlerini yorumladı.

Konserimize destek vererek Vakfımızla dayanışmanın güzel bir örneğinin de sergilendiği bu konsere sponsor olan İTÜ mezunu Ülkü Arıoğlu ve İTÜ Mezunlar Derneği'ne konser sırasında birer teşekkür plaketi verildi. Kuruluşunun 25. yılını dolduran İTÜ Vakfı Sosyal ve Kültürel Hizmetler Komitesi'ne de, Vakfımıza verdikleri destek ve sağladıkları katkılar nedeniyle bir "25. Yıl" teşekkür plaketi verildi. Plaketler, İTÜ Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Naci Endem tarafından sunuldu.

Kuruluşunun 25. yılını kutlamakta olan İstanbul Teknik Üniversitesi Vakfı Sosyal ve Kültürel Hizmetler Komitesi, geleceğimizin yapı taşları gençlerimize burs desteği sağlamak amacıyla bugüne kadar sayısız etkinlik gerçekleştirdi. Bu etkinlikler arasında önemli yer tutan klasik müzik konserlerinde ülkemizin dünya çapındaki sanatçıları, grup ve orkestraları, aynı şekilde yurt dışından sayısız solist ve grup müzikseverlerle buluşturuldu. 25 yıldır hiç yılmadan, tamamen gönüllü çabalarla hep aynı heyecanla etkinliklerini yürüten İTÜ Vakfı Sosyal ve Kültürel Hizmetler Komitesi'nin, bu konserden sağladığı gelir de tüm etkinliklerde olduğu gibi aynı amaca yönelik olarak İTÜ öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu verilmek üzere İTÜ Vakfı Burs Fonu'na aktarıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Burs Kampanyası İçin Özel Bir Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement