Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi'nin Prömiyeri Yapıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi'nin Prömiyeri Yapıldı

Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi\'nin Prömiyeri Yapıldı

Merakla beklenen "Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi"nin prömiyeri yapıldı.

24.09.2011 15:18

Yoğun bir ilgiyle karşılanan film izleyenler tarafından beğenildi…

18. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında, senaryosu ve yönetmenliği Onur Ünlü'ye ait olan, başrollerinde; Selçuk Yöntem, Ezgi Mola, Tansu Biçer, Türkü Turan ve Güler Ökten'in oynadığı "Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi" filminin prömiyeri gerçekleştirildi.

M1 Alışveriş Merkezi Cinebonus sinemalarındaki prömiyere Onur Ünlü, filmin oyuncuları; Selçuk Yöntem, Ezgi Mola, Tansu Biçer, Türkü Turan, Güler Ökten, Bülent Emin Yarar ve Cengiz Bozkurt ile filmin müziklerini yapan Atilla Özdemiroğlu ve yapım ekibi katıldı.

Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı sevilen dizi Leyla ile Mecnun'un oyuncularından Ali Atay ve Serkan Keskin'in de katılarak ekip arkadaşlarına destek verdikleri prömiyere, Adanalı sinemaseverler ve festival konukları yoğun ilgi gösterdi.

Filmin gösterimi ardından dakikalarca alkışlanan Onur Ünlü ve oyuncular, sahneye çıkarak izleyicilerin sorularını yanıtladılar.

Festival kapsamında Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda yarışan 14 film arasında yer alan "Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi" 18 Kasım 2011 Cuma günü Türkiye'nin birçok şehrinde birden vizyona girerek, sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi'nin Prömiyeri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement