Cesur Animasyon Filminin 3D Özel Gösterimi - Son Dakika
Kültür Sanat

Cesur Animasyon Filminin 3D Özel Gösterimi

Cesur Animasyon Filminin 3D Özel Gösterimi

LG ve Disney Pixar ev sahipliğinde 'Cesur' filminin özel gösterimi gerçekleştirildi

07.09.2012 14:39

LG Electronics ve Disney Pixar işbirliği kapsamında Cesur (Brave) animasyon filminin 3D özel gösterimi LG'nin yeni nesil Cinema 3D gözlükleri eşliğinde gerçekleştirildi.

Ülkemizde 7 Eylül'de vizyona girecek olan Cesur (Brave) animasyon filminin özel gösterimi 5 Eylül günü Cinemaximum Kanyon'da LG Electronics ve Disney Pixar ev sahipliğinde geniş bir davetli grubunun katılımıyla gerçekleştirildi. Oyuncu Beren Saat'in ana kahraman Merida'ya sesiyle hayat verdiği filmi konuklar, LG'nin yeni nesil Cinema 3D gözlükleri ile izleme fırsatı buldu.

Mark Andrews'un yönetmenliğini yaptığı Cesur, Kral Fergus ve Kraliçe Elinor'un yetenekli bir okçu olan dik kafalı kızı Merida'nın kahramanca yolculuğunu ele alıyor. Kaderini değiştirmeye kararlı olan Merida, asırlık bir geleneğe karşı geliyor ve krallığı kaosa sürüklüyor. Çareyi ilginç bir cadıya gitmekte bulan Merida yüzünden krallık lanetleniyor. Ardından yaşanan talihsiz olaylar sonucunda Merida, bu laneti bozmak ve gerçek cesaretin anlamını keşfetmek içinyaramaz üçüz erkek kardeşleri de dâhil olmak üzere tüm kaynaklarını kullanmaya mecbur kalıyor.

Merida'yı seslendiren Beren Saat'in yanı sıra filmde Ali Ekber Diribaş, Gülen Karaman, Melis Balkan, Faruk Akgören, Tuna Öztunç, Ezel Kalkan, Bahar Şenbahar, Erdem Çalışkan, Mehmet Zorlu, Ercan Demirel, Tuna Öztunç, Kaan Kıran, Mazlum Kiper, Ali Çorapçı, Enver Güçlü, Ender Yiğit, Oğuz Özoğul, Ahmet Erez, Ali Çorapçı, Bora Severcan, Halim Ercan, Sercan Gidişoğlu, Tuğbey İstanbullu, Nurhan Yılma, Aycan Sümercan ve Öykü Kılıçaslan gibi isimlerkarakterlere sesleri ile hayat veriyor.

"İşbirliklerine büyük önem veriyoruz"

LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, LG Electronics olarak 3D teknolojisinde lider olma vizyonlarını sürdürdüklerini, bu kapsamda önde gelen markalarla işbirliklerine büyük önem verdiklerini söyledi. Disney Pixar ortaklığının bunun bir parçası olduğuna değinen Calvin Cho, sözlerine şöyle devam etti: "LG Electronics olarak ev eğlencesi, mobil iletişim, ev aletleri, klima ve ticari çözümlerde dünyanın önde gelen üreticilerinden biriyiz. Bu alanlarda tüketicilere en yeni teknolojileri sunmak için çalışırken önde gelen markalarla yaptığımız işbirlikleri kapsamında da tüketicilerimize daha kaliteli hizmet sunma misyonumuza katkı sağlıyoruz. Bu kapsamda LG ve Disney Pixar işbirliğinin hız kesmeden devam etmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Bunun her iki tarafa da yeni bir sinerji getirdiğine inanıyorum. Ayrıca, imza attığımız bu işbirliği ile 3D teknolojisi ve kaliteli 3D içeriğe ne kadar önem verdiğimizi bir kez daha göstermiş olduk."

Cho sözlerini şöyle sürdürdü: "2012 yılının ilk yarısında Türkiye'de 3D TV pazarında adetsel olarak birinci markayız. 3D TV teknolojisinin küresel lideri olarak LG, tüketicilerine en iyi 3D deneyimini sunmak üzere öncü global şirketlerle işbirliklerine gidiyor."

The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Ülke Müdürü Sinan Ceylan ise konuyla ilgili "Disney Pixar imzası taşıyan yepyeni filmimiz Cesur'un baştan sona aksiyon dolu sahneleri, renkli karakterleri ve duygu yüklü hikâyesiyle büyük beğeni toplayacağına inanıyoruz. Ana karekter Merida'nın seslendirmesini de Beren Saat gibi değerli bir isimle gerçekleştirdik ki bu da filme olan inancımızın en büyük göstergesidir. Nefesleri kesecek maceralarla dolu Cesur'un galasını LG ortaklığında gerçekleştirmekten de büyük memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Cesur Animasyon Filminin 3D Özel Gösterimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement