D Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali - Son Dakika
Kültür Sanat

D Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali

9. Uluslararası Klasik Müzik Festivali’nin üçüncü gecesinde, Amsterdam Sinfonietta, Daniel Müller Schott’a eşlik etti

28.08.2013 00:31

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivalinin üçüncü gecesinde, Amsterdam Sinfonietta, Daniel Müller-Schott'a eşlik etti.

D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, üçüncü gününde, yetenekli Alman çellist Daniel Müller-Schott ile dünyanın önde gelen orkestralarından Amsterdam Sinfonietta'yı ağırladı.

Doğuş Grubu'nun kurucu destekçiliğini yaptığı, Yücel Canyaran'ın da sanat yönetmenliğini üstlendiği etkinliği, aralarında Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, sinema sanatçısı Filiz Akın'ın da bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi izledi. Gecede, performansıyla göz dolduran Daniel Müller-Schott'u seyirciler ayakta alkışladı.

Yurt içi ve dışında kendi alanında referans organizasyonlardan biri haline gelen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali'nin 28 Ağustos'ta gerçekleşecek kapanış konserinde piyanist ve besteci Fazıl Say, şef Gürer Aykal yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası eşliğinde sahne alacak. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat D Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement