Denizlili Yazardan Maskeli İmza Günü - Son Dakika
Kültür Sanat

Denizlili Yazardan Maskeli İmza Günü

Denizlili Yazardan Maskeli İmza Günü

Denizlili yazar Supçin, 'Filozoflardan Seksi Şeyler' adlı ikinci kitabı için düzenlenen imza gününde, ilginç bir etkinliğe imza attı.

24.06.2013 15:08  Güncelleme: 15:16

Denizlili yazar Emine Supçin, 'Filozoflardan Seksi Şeyler' adlı ikinci kitabı için düzenlenen imza gününde, kitapta adı geçen ünlülerin maskelerini dağıtarak ilginç bir etkinliğe imza attı. Kitapta adı geçenlerin maskelerini takan okurlar Supçin ile fotoğraf çektirdi.

Halikarnas Kitapevi'nde ikinci kitabı olan 'Filozoflardan Seksi Şeyler' için imza günü düzenleyen Denizlili yazar Emine Supçin, okurlarına sürpriz yaptı. Supçin, Destek Yayınları'ndan çıkan deneme-inceleme türündeki 168 sayfalık kitabında adı geçen Zeus, Ömer Hayyam, Neyzen Tevfik, Charles Bukowski, Kazanova, Nietzsche, Leonardo da Vinci, Sigmund Freud, Sokrates, Afrodit, Marlyn Monroe, Mata Hari, Sayuri, Kleopatra'nın maskelerini hazırlatarak kitap imzalatan okurlarına hediye etti. Yazar Supçin ve okurlar maskelerini takarak birlikte fotoğraf çektirince ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

Supçin, imza gününde okurlarına sürpriz yapmak için maskeleri hazırlattığını söyledi. Supçin, filozofların gözüyle kadın erkek ilişkisini anlatan kitabını ise "Sanatsal dokunuşlarla işlenmiş mizahi felsefenin en iyi örneği" olarak niteledi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Denizlili Yazardan Maskeli İmza Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement